Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MÖT 2 AV MINA KLIENTER

Att få chans att jobba med taggade tjejer och killar och hjälpa till och coacha dem med kosten över nätet är så galet kul! Även om det bara är några veckor så gör de så grymma resultat och jag är inte ett dugg orolig när jag släpper iväg dem på egen hand sedan. De här härliga orden fick jag av 2 tjejer som kört kostschema online med mig i slutet av sommaren och det värmer så i mitt hjärta att läsa…

”Bästa du!

TACK TACK TACK.
Jag mår så otroligt bra!
Vet så mycket mer idag vad jag kan äta och inte och är mer medveten om alla fällor och skit man stoppar i sig.
Jag har inte kunnat träna som jag velat på hela sommaren då jag överansträngt höftböjarna och haft väldigt ont i benen, inte heller haft tid och alla andra ursäkter, MEN! Jag känner mig smalare och så mycket hälsosammare än jag gjorde när jag åt som ”vanligt” och tränade.

När jag nu börjar komma igång med träningen är jag säker på att resultaten blir ännu mer tydliga och jag kommer även känna mig starkare rent fysiskt.

Jag ska erkänna att jag var skeptisk till en början, ännu en pt/kostrådgivare som mailar ut nått matschema.
Men du har verkligen fått mig att förstå och svarat på alla dumma frågor.
You know your shit helt enkelt :)”

// Mikaela Christensen Massage terapeut –> helhetenmassage.se

”När jag gav mig in på dessa fem veckor med Ida så var jag lite nervös för att hon skulle skicka någonting jag inte skulle klara av. Men där hade jag fel, blev supertaggad så fort jag läste mitt kostschema, kändes verkligen som hon lyssnat och kunnat sätta sig in i mina vanor och behov. Och Idas coachning var aldrig sen, hade jag en fråga om mat, kostschema, träning  eller vad som helst fick jag alltid svar inom någon timma. Bra svar också, men det vet ju alla som läser hennes blogg, man blir ju taggad!

Jag vill verkligen rekommendera dessa veckor med Ida, speciellt om man som jag hade stora problem med magen, och sockerberoendet är ett minne blott! Jag har idag nästan glömt bort hur det var innan, och för mig blev det inte bara en fem veckors detox utan något jag använder mig av varje dag :)”
// Moa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hur mycket tar du för PT timmar? =)

  Carolina 2013-09-17 18:30:00
  Svara
 • Åhhhh! När tar du emot och hjälper igen? Vill såååå gärna!

  Maria Hansson 2013-09-10 19:39:00
  Svara
 • Hej Ida! Blir alltid då peppad av din blogg! Tyvärr kan jag inte träna alls nu pga stors problem med ryggen. Var hos en kiropraktor förra vecka som sa att jag ”svankade” för mycket och att jag inte använde höftböjarmuskeln som jag skulle. Fick några övningar jag skulle göra men nu en vecka efter har jag ondare än någonsin vare sig jag sitter, står eller ligger. Håller på att bli knäckt av smärtan och kan inte träna alls 🙁 har du något tips vad jag ska göra? Tack på förhand!

  Petra 2013-09-10 17:54:00
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Åh fy vad jobbigt. Ryggsmärta beror oftast på stela höftböjare och rumpa så stretcha ut de här 2 varje dag och se om det hjälper? Lycka till! Kram Ida

   idawarg 2013-09-11 11:39:00
   Svara
 • Hej! Jag blev oxå sugen på att testa PT via mail. Skulle du ha tid för mig med? Vad kostar det och hur ser upplägget ut? Tack för all inspiration!!!

  Josephine 2013-09-10 14:34:00
  Svara
 • Hej! Har alltid tränat regelbundet och varierat, men detta år har det bara blivit gym och kondition och efter ungefär 6 månader så ”slutade” resultaten komma. Tänkte därför försöka minska i fettprocent och behålla musklerna, men behöver lite råd angående proteinpulver (som jag ännu inte testat): Hur använder man det samtidigt som man försöker minska i fettprocent? Efter träning eller istället för ett mål mat? Hur?
  Tack på förhand!

  sara 2013-09-10 12:14:00
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Använd det som mellanmål och grymt att ta i samband med träning dvs innan, under eller efter. Lycka till 🙂

   idawarg 2013-09-11 11:41:00
   Svara
 • Om man vill ha hjälp med kosten/träningen, hur kontaktar man dig enklast då? (:
  / Linnea

  Linnea 2013-09-10 10:35:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind