Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IDA WARG DIETEN

Det här med att jag testar Periodisk fasta är det många som reagerar på både positivt och negativt. Jag vill bara klargöra för er att jag inte är någon förespråkare för Periodisk Fasta utan kör endast ett test för att se vad jag tycker. Många klienter som frågar om det här och jag känner att man inte kan ge en trovärdig förklaring eller åsikt om en diet om man inte testat den själv!

Jag är absolut inte för någon extrem trend-diet utan i det stora hela handlar det om att äta hälsosam mat och sådant som just din kropp kan bryta ner och använda som näring och energi. Jag tror att det finns lika många perfekta dieter som det finns människor då varje människa är unik och mår bra av olika saker.

Där emot tycker jag att det är bra att testa sig fram. Jag själv testar många olika trend-dieter och kosthållningar under kortare perioder och jag kommer aldrig äta strikt efter en speciel extremdiet, men jag hittar något bra i varje kosthållning som jag sedan tar med mig och inför i min egen ”IdaWargDiet” som är utformad perfekt efter mig och min kropp.

Hur ser eran perfekta specialdiet ut? Vad mår ni bra av att äta?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hur menar du när du skriver att periodisk fasta är en diet? Jag har både positiva och negativa erfarenheter av periodisk fasta och anser mig kunna uttala mig väl då jag fastat strikt i 6 månader. Enligt mig är fasta ett sätt att periodisera sitt ätande och har ingenting att göra med vad du stoppar i dig, du kan ju använda dig av fasta oavsett om du äter enligt gi, lchf, går på naturdiet eller bara äter precis vad du vill. Mvh, Tove

  Tove 2013-09-12 20:14:00
  Svara
 • Jag har märkt att min mage inte alls gillar snabba kolhydrater som t.ex. vitt bröd, vit pasta, vitt ris, chips osv. så det försöker jag undvika så mycket som möjligt 🙂 satsar istället på fullkornsprodukter då jag också tycker att man blir mycket mättare på det och min mage gillar dem bättre. Vill förresten tacka för en underbart bra blogg och jag älskar när du skriver ut tips och också då du skriver ut inlägg om din vardag och sådant ^^

  Emilia 2013-09-11 18:38:00
  Svara
 • Ida, kan inte du ge tips på produkter som kan ersätta laktosprodukter såsom mjölk, kvarg, halloumi ?

  Ci 2013-09-11 08:29:00
  Svara
 • Jag är en 15 årig hästjej som rider 1-2 hästar per dag och gör sjukgymnastik för att stärka och stretcha musklerna runt höfterna. Min kost är vegetarisk och laktosfri, jag älskar att äta hälsosam mat och väljer sallad framför McDonalds 1000 gånger om!Däremot så har sockersuget ökat när stressen kommit över att skolan har dragit igång igen så ska antagligen ha godis och försöka få bort det mesta sockret ut kosten, har du något tips från när du drog ner på sockret? Gjorde du det stegvis eller uteslöt du det helt i från början? Kram Olivia 🙂

  Olivia - TheWayToSuccess.blogg 2013-09-10 19:52:00
  Svara
 • Jag har också provat mig fram väldigt mycket. Främst inom ”lågkolhydratsdieterna”. GI, LCHF och jaa, helt enkelt lågkolhydratkost har jag provat och det funkade bra i början.

  Nu har jag dock kommit fram till att min kropp mår allra bäst av BRA kolhydrater, och då menar jag inte fullkornsprodukter. nej nej jag äter fortfarande inte pasta, ris, potatis och gryn (jag har lärt mig att inte gilla det), utan mina kolhydrater får jag från frukt och kolhydratrika grönsaker (något jag tidigare undvikit). Min kost är fräsch och väldigt naturligt annars. Ingen ”skitmat” eller efterrätter (jag mår bara dåligt att äta det så det är inte ens värt att ”unna mig” för det blir inte ”unning”), utan mycket sallader och protein. Mejeriprofukter äter jag endast till frukost.

  Detta funkar bra för mig och jag känner ingen press över att vara tvungen att äta så här. Detta är min koststil! Helt klart! 🙂

  //paulinasuonvieri.blogg.se

  paulinasuonvieri.blogg.se 2013-09-10 19:24:00
  Svara
 • Vad tycker du om brieost? Är det bra att äta? Jag älskar det haha men har fått för mig att det inte är så nyttigt 🙂

  Julia 2013-09-10 18:26:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind