Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOCKER – DAGENS GIFT

Happy Friday my friends! Kollade på den här filmen om socker. Hur påverkar socker vår hälsa? Är det den som står bakom alla dagens sjukdomar och fetmaepedemi? Mycket intressant kortfilm som är värd att se…

 [youtube id=”31IDxvpI-L0″]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hmm, jag kan hålla med om mycket in det här klippet men det känns lite för extremt, nästan lite propaganda-aktigt. Vissa uttalande tex ”träning leder inte till viktminskning” känns ju lite knasigt, och att individen inte har något som helst ansvar för vad den stoppar i sig känns också som en konstig sak att säga. Jag håller med om att många inte har tillräckligt med kunskap och att matföretagens marknadsföring kan göra det svårt att välja rätt, men tycker ändå att man själv är den som har ansvar för vad man stoppar i sig (och när det gäller barn så är det föräldrarnas ansvar). Tycker mycket inom hälsa handlar om sunt förnuft och det är väl inte direkt något nytt att för mycket socker är skadligt? Tycker det positiva med klippet är att det får en att tänka lite extra om saker man stoppar i sig, men tycker överlag att sånna här klipp som kör med ”skrämsel-metoden” är lite extremt och kan i vissa fall ha negativ påverkan då folk kan bli rädda för att äta socker/kolhydrater. Socker är inte nyttigt, men det är inte heller hälsosamt att vara rädd för att äta en kaka då och då.

  Victoria 2013-09-08 04:43:00
  Svara
 • Hej grymt bra video 🙂 en annan video eller snarare mer domunetär som jag tyckte va väldigt bra, intressant och på sammas sätt lite skrämmande vad ”fel” mat kan göra med en. är enn dokumentär som man kan hitta på kanal 5 s play sida den heter Fat & Back. rekomenderar verkligen alla att se den 🙂

  sen undrar jag hur det går med din egen variant av 5:2 dieten. fast du åt inget innan klockan 12 om jag mins rätt och att du inte går på nån diet utom bara väntar med att äta.

  anna 2013-09-07 19:29:00
  Svara
 • Väldigt bra video! Tack för den, passar bra till kursen jag läser just nu 🙂

  finest.se/pocahontas 2013-09-07 17:10:00
  Svara
 • Hej Melinda och tack snälla du för den kommentaren 🙂 <3 Varken Light eller vanlig cola är bra på något sätt. Innehåller väldigt mycket konstigheter och jag skulle säga att det är som att välja mellan pest eller kolera 😀 Haha. Nej men dricker du det någon gång i månaden så spelar det inte så stor roll. Ska du ner i vikt hade jag valt light.

  idawarg 2013-09-06 18:22:00
  Svara
 • Det var denna kortfilm jag menade när vi pratade i lördes ;). Jag pratade ju om fructose och så ;). skit bra kortflm tycker jag!

  Natasha Gjertsen Devereux 2013-09-06 14:43:00
  Svara
 • Det var precis denna jag såg som jag pratade om med dig i lördes ;). Riktigt bra tycker jag!

  Natasha Gjertsen Devereux 2013-09-06 14:39:00
  Svara
 • God morgon! Kollade ocksa pa det klippet igar, sa himla laskigt! Kollade aven pa hela forelasningen och det var valdigt intressant! No more fructose for me!
  Om nagon ar intresserad av att se hela sa finns lanken har:

  Natta 2013-09-06 10:06:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind