Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NU FÅR DET VARA NOG MED ALKOHOL

 

Hej mina vänner! Igår var jag ute på roligheter och drack faktiskt mitt första glas vin och alkohol över huvud taget för det här året. Blev 2 glas vin och det räckte gott och väl för att få hjärnmusklerna att slappna av 😀 Hade en supertrevlig kväll men nu känner jag att jag fått nog och det kommer dröja innan jag förpestar min kropp med alkohol igen! 😀 2 glas vin om året räcker gott och väl!

Jag med ”the wine of this year.”

English: Hello my friends! Yesterday I actually drank my first glass of wine for this year. Had 2 glasses of wine and it was enough to get the brain muscles to relax: D Had a great evening but now it will be some time before I drink alcohol again: D 2 glasses of wine per year is more than enough!

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Ida! Vad dricker du när du går ut? Får du inte massa kommentarer? Eller har du slutat gå ut i och med att du lagt ner alkoholen? Jag tycker det är så himla svårt det där… Jag försöker undvika alkohol.. Men hand i hand med det har jag tackat nej till utekvällar och AW:s och umgänge. Att tacka nej till alkohol har för min del inneburit en viss avskärmning och en viss social isolation. Hur tänker du kring detta och hur gör du rent praktiskt? Vore supertacksam för svar 🙂

    Karoline 2013-08-18 21:11:00
    Svara
  • Hej ida! Nästa vecka ska jag börja med en hel månad utan något onyttigt och massa träning – mest för skoj! Men jag undrar lite grejer. Ska man äta kött och sånt, eller är det potatis/pasta osv som man ska undvika, eller bör jag skippa båda och äta någonting nyttigare? Vad är det bästa nyttiga att äta om man bara är ”sugen” på något? Vad skulle du rekomendera att jag tränar, jag har nästan aldrig tränat i mitt liv, brukar bara springa lite ibland – finns det några bra övningar att göra hemma? Tack på förhand <3

    Jossan jossanhogvall.blogg.se 2013-08-18 16:33:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind