Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INVESTERA I DIG SJÄLV

En sak som jag verkligen prioriterar och lägger ner ganska mycket pengar på varje månad är bra mat. Jag önskar att jag kunde laga mer mat själv hemma men som mitt schema ser ut nu så finns det inte möjlighet till det. I och med mitt tighta schema med massa jobb och träning är det också extra viktigt att jag får i mig bra och hälsosam mat på regelbundna tider. Hade jag inte fått det hade jag aldrig orkat jobba så mycket som jag gör.

Som tur är finns det massa grymma matställen i Stockholm som jag gärna spenderar mina pengar hos då jag känner att det är en viktig investering i min kropp!

Idag blev investeringen Laxsallad med rödbetor, quinoa och Chevrebollar och en grön smoothie med äpple, avocado, spirulina och ingefära. Min kropp säger tack för maten!

English: One thing I really prioritize and spend quite a lot of money on every month is good and healthy food. I wish I could cook more at home, but my tight schedule makes it impossible. It´s very important for me that I’m getting good and healthy food at regular times because otherwise I would never be able to work as much as I do.

Luckily, there are lot of awesome restaurants in Stockholm which I happily spend my money in. I call it ”to invest in my body”!

Today the investment was Salmon salad with beets, quinoa and Chevre and a green smoothie with apple, avocado, spirulina and ginger.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Ida! Jag behöver verkligen hjälp. Jag hatar min rumpa, den är så himla platt & sladdrig! Har försökt träna den i snart ett halvår men ser inte det minsta skillnad! Har gjort hemmaövningar som utfall & benböj + att jag springer mycket men långa sträckor. Du är mitt sista hopp, har du något tips på vad jag ska göra? Skulle bli så himla glad & tacksam för svar!
  Tack för en supermotiverande & inspirerande blogg <3

  Hanna 2013-08-16 10:09:00
  Svara
 • Ser jättefräscht ut, fler sådana här bilder, tack. Man blir så inspirerad!! 😀

  Olivia - TheWayToSuccess.blogg 2013-08-15 22:17:00
  Svara
 • Hei Ida! Kan du lage et innlegg på bra stretching-øvelser? Beina mine er helt stive og eg klarer ikke nå ned i bakken dersom jeg prøver på det. Jeg ønsker å bli mye mykere, så jeg bruker gjerne 20-45 min etter trening på å tøye ut. Har du noen gode øvelser, og hvor lenge bør man holde de for å oppnå resultat?

  Mye bra inspirasjon på bloggen din! 🙂

  Maja

  Maja 2013-08-15 21:44:00
  Svara
 • Men mums, det lät ju riktigt smaskigt!!

  /Carolina
  carolinas.webblogg.se

  Carolina 2013-08-15 20:31:00
  Svara
 • Ooh, vad är detta för spännande plats som serverar så god mat?

  LiftHeavyGirl! 2013-08-15 19:47:00 http://liftheavygirl.showroom.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind