Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FÅ UT MAXIMALT AV DIN TRÄNING OCH UNDVIK SKADOR!

Igår var jag hos min kiropraktor på SLS.NU. Jag ska nämligen ingå ett samarbete med de här otroligt kunniga kiropraktorerna då alla mina klienter ska genomgå en kropps screening innan vi börjar träna. Det är så himla bra då kiropraktorerna har en enorm kunskap och kan kolla igenom kroppen på svagheter och skador innan vi börjar träna.

Det gör att jag som PT vet exakt vilka övningar min klient kan göra och inte göra och vilka övningar vi ska använda för att stärka upp svaga delar av kroppen för att undvika skador. 

Igår gjorde jag själv en kropps screening och WOW vad duktig Tim var som behandlade mig. Jag har varit hos många kiropraktorer/naprapater/Osteopater i mina dagar, men ingen har någonsin kunnat hjälpa mig med min stela (nästintill orörliga) bröstrygg som gör så att jag alltid går runt med smärta i nacken. Men Tim lyckades! Ska gå regelbundet hos honom tills min bröstrygg har fått upp rörligheten. Tänk vilken snygg brygga jag kommer kunan göra sedan 🙂 Wiii.

Är man ute efter en grym kiropraktor eller göra en kropps screening för att få ut maximalt av sin träning och undvika skador så rekommenderar jag varm Tim. Är man intresserad kan man boka tid direkt –> HÄR!

Eller Kontakta Tim:
Mob: 0702-805580
Email: tim@sls.nu

Kontakt Tobbe:
Mob: 0708-720657
Email: tobbe@sls.nuKliniken ligger på Ötsermalm)

English: Yesterday I was at my  chiropractor Tim. He will help me to get mobility in the thoracic spine. Imagine what nice backbends I can do soon?! 🙂

Should also do a collaboration with Tim where all my clients have to do a body screening before we start train. That way you can avoid to get injured and also to get the most out of your workout. SO GOD!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind