Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG

Hej alla gamla och nya läsare och välkommen till min nya blogg här på Modette!

För er som inte känner mig så heter jag Ida Warg och är ägare av den här bloggen – Sveriges populäraste träningsblogg! Jag är utbildad Personlig Tränare och Kostrådgivare och är en riktig hälsonörd ut i fingerspetsarna 🙂

Här kommer ni hitta massor med tränings- och kosttips, övningar, träningsprogram och jag är också väldigt noga med att svara på så mycket kommentarer som möjligt. Jag vill helt enkelt fungera som er egen Personliga Tränare online 🙂

Varje vecka med start på måndag så har jag något som heter veckans utmaning som jag hoppas ni hänger med på? Kolla in denna veckas utmaning HÄR.

Ni hittar mig även på instagram @idasfitness

(OBS! @idawarg är ett fakeonto)

För att komma direkt till min blogg så är det bara att använda adressen idasfitness.se

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • hej! jag är en 15 årig tjej som under sommaren inte tränat alls och ätit väldigt onyttigt och inte brytt mig alls om träningen eller kost . Annars så tränar jag löpning och lite styrketräning ibland. Är smal och normalviktig för min ålder. Men nu på senare tid har jag märkt att jag blivit tjockare i ansiktet och rundare i kinderna. Jag ska börja träna när sommarlovet är över och då kommer kosten bli som vanlig igen nyttig men lite gott ibland och så. Men kommer det försvinna , de runda kinderna? Är rädd att det snart blir en dubbelhaka haha . Hur ska jag göra för att bli smalare i ansiktet jag vet att man inte kan punktförbränna men när jag börjar träna normalt och äta som vanligt igen kommer det försvinna då? Om inte hur ska jag göra?

  M 2013-08-13 23:37:00
  Svara
 • Jösses vad stavfel det blev. Ska såklart stå att jag har följt din blogg ett bra tag och att jag fått uppfattningen av att du tror på en sund livsstil och inte en massa dieter! 🙂

  Angelica 2013-08-13 19:15:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Har följt din blogg ett braverat och har fått uppfattningen av att du tror på sund livsstil och intrassla dieter. Men tänkte bara höra om vad du tycker/tror om den nya 5:2 dieten? Att fasta två dagar i veckan och äta normalt hälsosamt de övriga fem dagarna. Tacksam för svar!
  Kramar Angelica

  Angelica 2013-08-13 19:12:00
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Hej Angelica och tack för din kommentar fast lite trassliga ord 🙂 Ja du jag förespråkar inga dieter utan tror att alla människor mår bra av olika slags kost. Vissa kanske funkar kanon med 5:2 dieten medan den inte alls passar andra. Jag rekommenderar att testa sig fram tills man hittar sitt sätt som funkar 🙂 Kram Ida

   idawarg 2013-08-13 19:37:00
   Svara
 • det är inte så att du tar PT-utdrag över nätet oxå ?

  http://moonzanna.se

  Sanna 2013-08-13 17:30:00 http://moonzanna.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind