Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PT-PASS MED ANNICA

Efter ett litet sommaruppehåll var det igår dags att träffa min klient Annica igen. Hon berättade för mig att hon tidigare haft svårt att få kontakt med ryggen, vilket är väldigt vanligt. Därför tänkte jag hjälpa henne med det och jag är 100% säker på att Annica hittade sin rygg igår och att hon idag känner den ganska rejält 😀 haha träningsvärk.se

Nej men när det gäller ryggen så kan tekniken vara lite krånglig att göra rätt. Skulderrörelsen i tex chins och rodd är så viktig för att hitta kontakt och att det inte bara ska ta i armar.

Igår körde vi chins, pullups, hängande rodd, stående rodd, utåtrotation + ett triset mage. Annica är grymt stark och har ett jävlar annamma som jag älskar. Igår så kom nästan tårarna i sista plankan men jag vet att hon aldrig skulle ge upp. Grymt jobbat!

1. När vi skulle fota övningarna efteråt så var Annica helt slut i armarna så tur att det fanns ett rör till hands 😀 haha // 2. Att träna kan vara jobbigt tårar kan komma. Det är det man har en PT till som kan bidra med en tröstande hand 😀 // 3. Rosa träningsdojjor och svartskinnjacka är det som gäller 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Måste börja med att säga tack Ida för en inspirerande blogg!
  Jag är 15 år och jag älskar att träna och vara hälsosam, jag mår så sjukt bra av det!
  Men, jag är väldigt rädd att testa på nya övningar då jag tror att min teknik är fel. Så det resulterar att jag kör samma övningar, vilket är väldigt tråkigt i slutändan. Vad ska jag göra? Kan man ”anlita” en PT eller liknande som kan hjälpa mig? Eller är jag för ung för det? / En tjej som är rädd att göra fel, eller bli utskrattad på gymmet

  ida 2013-08-02 10:49:00
  Svara
  • Svar på idas kommentar.

   Hej tjejen! Kul at du vill testa nya övningar 🙂 Tycker absolut att du borde boka PT om det finns möjlighet. Det är lite olika regler på olika gym så kolla runt lite. Är helt säker på att det finns privata PTs som kan träna dig, löjligt med åldersgräns. Boka några pass och be PTn om nya övningar som du kan köra och att gå igenom teknik så du kan fortsätta köra på själv sedan. Lycka till! Kram Ida

   idawarg 2013-08-02 23:38:00
   Svara
  • Svar på idas kommentar.

   ditt gym brukar ha personal som kan hjälpa dig! (om du inte tränar mitt i natten) slut bry dig om dom andra du trännar för dig inte för dom. Det är inte så vanligt att folk skrattar åt dom andra på gym förutom omogna mäniskor som typ Betty gör!

   rebbe 2013-08-02 17:00:00
   Svara
 • fin bil ganska ovanlig!

  rebbe 2013-08-02 09:44:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind