Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BAD DAY TURNED GOOD

Skrev precis ett inlägg om att jag haft en dålig dag, men nu blev dagen bra så jag tog bort det! haha. Snabbt bort med negativ energi, det är en av mina styrkor! Oh happy day, nu ler vi!  🙂 När jag var lite nere för typ 1 timme sedan så ställde jag mig i köket och satte på bra musik för att exprimentera ihop rawfoodbars/godisar som blev så sjukt goda! Tänk vad lite härlig rawfood kan göra med humöret?!

Har också en kokos yoghurt väntandes i ugnen. Spännande att se om det blir någon yoghurt av den över huvudtaget?! Efter vad jag har läst runt så är det många som misslyckas och får en rinnig konsistens. Jaja, imorgon ger det sig. 24 timmar ska den stå där och ”kulturera” sig 🙂 Jag ska be till gud innan jag går och lägger mig att min yoghurt blir krämig, tjock och fin eftersom vi mjölkfria människor också vill ta del av yoghurtens godheter!

Idag när jag tyckte synd om mig själv så unnade jag mig precis det jag var sugen på, kallrökt lax med rödbetor och chevresallad och min kropp tackar mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Recept på yoghurten? Lät sjukt gott med kokosyoghurt! 😀

  Lovisa 2013-08-01 10:56:00
  Svara
 • Men gud så gott det där såg ut!!

  /Carolina
  carolinas.webblogg.se

  Carolina 2013-07-30 12:42:00
  Svara
 • Tack Ida för en inspirerande blogg! Håller med Linnea på alla punkter! Jag undrar dock en sak…vad hade du ätit om du inte hade unnat dig? Det känns som en väldigt nyttig måltid du la upp, en som liknar de flesta av dina andra. Vad hade du berövat din kropp annars? Det låter som att man måste förtjäna att äta överhuvudtaget :/

  Am 2013-07-29 20:52:00
  Svara
  • Svar på Ams kommentar.

   Tack för din kommentar <3 Ja absolut måltiden är supernyttig och hade jag inte unnat mig den hade jag tagit något annat som jag hade hemma som säkert var lika nyttigt fast som jag inte var sugen på. Så att unna mig i detta läge har inget med nyttigt/onyttigt att göra utan vad jag var sugen på. Äta kan du ge dig på att jag gör 🙂

   idawarg 2013-07-29 21:03:00
   Svara
 • Äh tänk inte på det du behöver inte visa dina dåliga sidor, en del av ditt varumärke är bloggen och din blogg handlar inte om att visa dåliga sidor 😉 när kroppen vill ha det den vill ha angående kosten kanske du har någon brist som finns just i den kosten du åt i dag, släpp dessa krav det blir bara en slags hjärnstress. Det här skrev jag i dag http://fitnesskampen.com/veckans-fitnesskampare-linnea-karlsson/

  Linnéa 2013-07-29 20:13:00
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Tack LInnea för din kommeentar och vad kul att läsa ditt inlägg. Så bra jobbat! Håller helt med dig och mitt bakande vände mitt humör totalt 🙂 Tur att det inte krävs mer än lite rawfood för att bli på bra humör 🙂

   idawarg 2013-07-29 20:55:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind