Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IDASFITNESS.SE

Vill bara förbereda er och meddela att jag inom kort kommer att lämna härliga Chic för nya äventyr och att ni alltid framöver kommer att hitta mig på

idasfitness.se  

Kommer vara kvar ett tag till här men börja gärna att använda idasfitness.se så kommer ni alltid hitta mig i framtiden 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej!! Underbar blogg har du 🙂 undrar när du lämnar denna sida o börjar blogga på nytt ställe.. Följer arkivet med dig?? ( hoppas hoppas ) tycker d e så roligt att klicka tillbaka o läsa saker man missat eller vill läsa igen nämligen.
  Kram på dig

  Kimberly 2013-07-25 23:17:00
  Svara
 • Grymt snygg du är:) jag gillar din blogg skarpt…du inspirear att jag vill komma igång att träna på riktigt även om jag inte gillar gå på gym så värst haha:)

  Har du några övningar att tipsa om …..om man som mig har problem i svank/rygg??

  Ha en fortsatt härlig vecka

  LOVE Maria på inredningsvis.se

  Maria - inredningsvis.se 2013-07-24 18:08:00 http://inredningsvis.se/
  Svara
 • Hej tjejen och tack vad glad jag blir att höra! Du är så välkommen hit och det kommer absolut att komma massa kosttips framöver och även frågestunder då jag svarar på alla frågor 🙂 Ser fram emot att ha dig här 🙂

  idawarg 2013-07-24 15:43:00
  Svara
 • Hittade din blogg igår och har suttit i några timmar nu och plöjt igenom 60 sidor av inlägg och man blir så peppad av dig att man vill skutta iväg till gymmet och skrika av lycka! Kan knappt sitta still i soffan, haha. Tog tag i min träning i höstas och har sedan dess gått dit 3-4 gånger i veckan. Jag har hittat viljan att träna och det är skönt! Det som är problemet är maten, den kommer jag aldrig igång med, delvis för jag är så kräsen och för att jag upplever de som tråkigt och lite jobbigt att göra iordning maten. Eller så har ja dålig motivation vad gäller den biten, jag hoppas jag kan hitta den motivationen också genom att läsa din blogg =D

  emmelie 2013-07-24 15:36:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag och en tjej har bestämt oss för att springa runt jorden. Självklart tar vi hjälp av våra vänner och mina läsare till bloggen för att ta oss framåt. Jag har ju läst din blogg och sett att du blivit duktig på att springa så om du vill får du gärna följa med på våran löp-resa! http://elisasvensson.devote.se/blogs/26574294/spring-jorden-runt-med-mig.htm#WriteComment

  elisa svensson 2013-07-24 11:26:00
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag läser din blogg ofta, som inspiration. Jag tycker att du har en bra och sund inställning till kost och träning, det märks att du tycker om det du gör och att du ägnar dig åt träning för att det får dig att må bra och det är den inställningen jag också vill ha.

  Jag har en fråga som gäller mellanmål. Jag har för närvarande semester och då klarar jag mig ganska bra på att äta tre mål mat om dagen (frukost, lunch, middag) och kanske något mellanmål (det kan bli lite jogurt och en frukt eller en proteinshake till exempel). Snart kommer jag dock återgå till arbetet och då kommer jag äta frukost tidigare och middag senare och då kommer jag behöva få i mig någon typ av näringsriktigt mellanmål som gör att jag står mig mellan måltiderna. Jag har tillgång till ganska mycket onyttigheter på jobbet och skulle helst vilja undvika dem så gott det går, men jag vet att jag vänder mig dit när blodsockernivåerna sjunker om jag inte förberett något annat.

  Så, nu till min fråga. Har du tips på några nyttiga och goda mellanmål som är relativt enkla att förbereda, kanske i mängder som man sedan kan plocka fram lite av varje dag?

  Tack på förhand!
  Stina

  Stina 2013-07-24 10:32:00
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Hej och tack snälla! 🙂 Mellanmålstips kommer dyka upp i bloggen under veckan så håll utkik! Kram Ida

   idawarg 2013-07-24 13:57:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind