Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TILLBAKA PÅ SVENSK MARK

God Morgon vänner… eller? Haha jag är helt förvirrad av den här jetlagen som slagit mig i bakhuvudet. Är nu hemma på svensk mark och har i alla fall försökt sova inatt. Hoppade i säng kl 23 och sov till 02.30. Efter det har jag inte sovit en sekund. Har varit uppe och käkat 2 gånger, har läst och lyssnat på Podcast, men inget har gjort mig så sömnig att jag har kunnat sova.

Nu har jag gått upp för att tvätta och sitter och käkar min väldigt efterlängtade havregrynsgröt med ägg, blåbär, kokosolja och havremjölk. Som jag har saknat det! Konstigt att inte hotellfrukostarna bjuder på denna delikata frukost?! 😀

Någon som har  grymma tips på hur man botar en jetlag så är de mer än välkomna? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • waaow det är ju du ida som var med i det där dansprogrammet!!! Du dansade till Cascada och Daddy cool med sean banan(eller?), hahaha kommer aldrig glömma det. Önskar man kunde se det någonstans? Du verkar ju ha det hur bra som helst iallafall! Grattis 😀

  Elsa 2013-07-26 17:54:00
  Svara
 • När jag har varit i USA försöker jag att vara vaken till kvällen därpå och då brukar man vara tillräckligt trött så att man somnar. Efter det brukar min jetlag vara borta. Min metod är lite sen att testa för dig nu, men ett tips till nästa gång 🙂

  Rebecka 2013-07-23 12:22:00
  Svara
 • Jag kom hem i torsdags, också varit i La, las vegas, SF och Hawaii. Sömnen tog några dagar men aptiten har inte alls hängt med i tiderna. Mår mest illa de tider som man brukar äta i Sverige men har vaknat hungrig på natten. Hoppas man är på banan snart igen 🙂 Har varit kul att läsa din blogg då du ofta besökt de ställen som jag varit på några dagar innan.

  Anna 2013-07-23 09:55:00
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Åh vad härligt, hoppas du haft en fantastisk resa? 🙂 Ja jag fick gå upp och äta 2 gånger inatt och nu när det snart är dags för lunch så mår jag bara illa. Hoppas det kommer i sin ordning snart 🙂

   idawarg 2013-07-23 10:48:00
   Svara
 • Sömnpiller. Enda som får mig på banan efter två/tre dagar.

  Bita 2013-07-23 09:10:00
  Svara
  • Svar på Bitas kommentar.

   Ja jag tog en inatt och somnade men vaknade efter 2 timmar igen. haha får testa inatt igen 🙂

   idawarg 2013-07-23 10:46:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind