Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GRYM ÖVNING FÖR HEMMATRÄNING

Här kommer tips på en riktigt grym övning som tränar hela kroppen. Vandrande plankan heter den och bränner ordentligt i axlar och mage på mig. Perfekt att köra hemma om man inte har tillgång till gym.

Tänk på att spänna upp hela kroppen ordentigt och undvik att ”hänga” i rygg och skulderblad. Växla hela tiden arm som du börjar gå ner med så det blir varannan sida. Jag brukar lägga in den i mitt axelpass eller i cirkelträning för överkroppen och kör 20st.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Jag undrar hur du gör dom här bilderna med text i och ovanför?
  Tack för en härlig blogg!
  Kram Frida

  Frida 2013-07-23 11:28:00
  Svara
 • Hej Ida och TACK för en superblogg!!
  Nu till min fråga; Vill beställa ett nytt proteinpulver, men har kommit på att jag verkligen inte tycker om den där söta och ”sliskiga” smaken som många har. Därför har jag fått upp ögonen för One Bake. Har förstått att du använder det? Verkar bra att baka med, men är det verkligen så gott att bara dricka som shake? Tänker efter gymmet, då måste det ju va lättvindigt och kan ju inte ta med massa ingredienser att blanda börja blanda i för att få smak..? Vad rekommenderar du? Är det drickbart som det är?
  Hoppas du har tid att svara på detta långa haha, tack på förhand Kram!

  Emma 2013-07-23 09:17:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Smaken är ju som baken men jag tycker den är grymt god att blanda med mandelmjölk bara som den är och vill man ha lita smak så tar jag i 1/2-1 tsk kakao och jag tycker det är kanongott. Att blanda med vatten är inte lika gott men det funkar och är 100ggr bättre än sötningsmedel. Helt klart värt att testa –> http://fitnessguru.se/shop/one-bake

   idawarg 2013-07-23 10:50:00
   Svara
 • Hejhej! Vill börja med att tacka för den här underbara övningen ”vandrande plankan”, känns verkligen!
  Mina frågor: 1) jag är helt galen i majs, men har hört att det är onyttigt och innehåller massvis med socker. Ibland kan jag äta en burk till lunch eller liknande…jag vill ju få bort lite fett på kroppen så bör jag sluta med majs då? För övrigt äter jag mycket yoghurt, müsli, kött, olika proteiner, grönsaker, frukt.
  2) räcker det med 40-50 minuters löpning/intervaller för att få igång bra förbränning?…kan inte det där med konditionsträning och förbränning så bra!
  Ha det nu så jättebra med en fortsatt underbar sommar! 🙂

  Teresa 2013-07-22 21:09:00
  Svara
  • Svar på Teresas kommentar.

   Hej och vad kul att du gillar övningen 🙂 Vandrande plankan är grym!
   1. Jag skulle sluta med majs då det är snabba kolhydrater. Små mängder gör ju självklart inget men en burk om dagen är inte att rekommendera.
   2. 40-50 min låter bra och förbränningen är igång hela tiden men på topp efter 20 min så allt efter 20 min är grymt 🙂
   Tack snälla, detsamma!

   idawarg 2013-07-23 10:52:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind