Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

L.A. TANKAR OCH GRAVIDA BLOGGARE

Hej Vänner! Just nu sitter jag i Los Angeles och äter min sista frukost här. Idag ska vi nämligen packa ihop och åka hem. Känns lite tråkigt då jag börjar gilla denna staden mer och mer för varje dag, men ska bli riktigt skönt att åka direkt hem till Åmål och min familj.

Sedan så ska jag faktiskt tillbaka till USA om 2 veckor igen då jag ska åka till New York för att göra ett av mina drömjobb! Har fortfarande inte fattat att det är sant?! Berättar mer om det en annan dag 🙂

Så länge kan ni roa er med att kolla på videobloggen nedan och ta den inte på för stort allvar 😀

.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Det här var superroligt, att få se mer av din spralliga personlighet! Det gillar vi! Det var trevligt att få höra en helt vanlig konversation där du pratar om allt och inget. Vill gärna se mer av den här Ida, personen bakom all fitness, och bara lyssna på dig prata om allt möjligt!
  Många kramar, fortsätt och ha det underbart i LA.

  Linnea 2013-07-22 08:56:00
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Tack snälla för din kommentar. jag tänker att ni inte vill läsa eller höra just mig prata om inget, men jag kan absolut försöka lägga upp lite mer personliga inlägg. Hihi det tycker jag bara är roligt! 🙂

   idawarg 2013-07-31 13:54:00
   Svara
 • Ha ha! Underbart! Ser att ni går söderut på La Cienega. Har ni hunnit testa Joans on third som ligger lite till vänster när ni kommer ner på 3rd st? Är ni på väg till Trader Joes? Det finne ne lite närmare er uppe på Santa Monica i Boys Town.

  Lena i LA 2013-07-21 18:19:00
  Svara
  • Svar på Lena i LAs kommentar.

   haha nej vi var på väg till Walgrens för att köpa melatonin. Var lite längre än vi trodde. Promenaden tog nästan 1,5 timme dit och 1,5 timme hem :S Skavsår!!! Haha. Trader Joes har vi varit på precis bredvid crunch. Grym affär! Även Whoole foods har vi varit på och jag är helt kär i den affären!!! 🙂 Tyvärr åker vi hem idag, men vill verkligen komma tillbaka snart… typ flytta 😀 Har du tips på någon bra kostutbildning här i LA?

   idawarg 2013-07-21 19:18:00
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Oj varför gå ända till Walgreens??? Det finns på CVS som ni gick förbi…googla kostutb. Tror de har på SMC.

    Lena 2013-07-21 20:36:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind