Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JILLIAN MICHAELS BODYSHRED

Igår var jag och tog Jillian Michaels, känd från Americas Biggest Looser, pass BodyShred på Crunch gym. Klassen beskrivs…

”America´s toughest trainer brings you her revolutionary workout. This metabolic Condition class can rev your metabolism and will have you burning fat and extra calories for days. Define muscles and condition for peak performance using Jillians 3-2-1 interval/circuit training approach – 3 min of strength, 2 min of cardio and 1 min of abs, all packed into an intense 30-min workout.”

Ville verkligen ta denna klass och se hur Jillian lagt upp den. Jag kan ju säga som så här att klassen var inte för någon nybörjare. Övningarna var galna och vi körde på i 30 min i sträck utan någon som helst vila! Det var allt från armhävningar med hopp, burpees med vikt, skridskohopp, Djupa knäböj med upphopp, enbensknäböj och en av övningarna skulle man stå upp på ett ben och falla raklång ner i en armhävning för att där ifrån ta sig stående upp på ett ben igen. Alla övningar gjorde men så många man kunde av i tidsintervaller utan vila mellan.

Jag tog mig igenom hela klassen och förenklade inte någon övning utan körde på de mest avancerade varianterna. Men jag kan inte påstå att min teknik var perfekt i slutet av klassen och det fanns många som skulle behövt en PT vid sidan av hela klassen för att kolla tekniken. Många böjda ryggar och skakiga knän, ajaj hög skaderisk! Det är den största nackdelen med gruppträningspass!

I alla fall så var det ett grymt och utmanande träningspass för mig och efter klassen skakade jag och snubblade på typ allt eftersom mina ben inte ville lyfta 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hur ser du på dom ryska situpsen alltså med benen i 90 grader typ liggande stolen en bra sak för att bli dansare?

  rebbe 2013-07-21 16:13:00
  Svara
 • Hej! Är ingen person som brukar lämna kommentarer i vanliga fall, men jag måste bara dyka in här och skriva att din positiva attityd verkligen smittar av sig! Det är så kul och upplyftande att läsa en blogg som är så genomgående peppande, kunnig och positiv utan att bli mästrande eller överdrivet hurtig. Det är omöjligt att gå in här och läsa utan att själv bli sugen på träning, så nu ska jag svepa i mig pwo:n och gå ner och kötta ben trots att jag egentligen har vilodag, bara för att du alltid får mig att komma ihåg hur roligt det faktiskt är att träna! Keep it up, du är bäst! Kram Emy

  Emy 2013-07-21 12:54:00
  Svara
 • Jag kan rekommendera deras magpass som är helt grymma! Washboard abs och Ab attack.

  http://lenailosangeles.blogspot.com/

  Lena 2013-07-20 21:35:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind