Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BÄSTA ÖVNINGEN FÖR TRICEPS

Här kommer en av mina favoritövningar för triceps…

French Press – Tränar triceps = Baksidan av överarmen. Ligg på en bänk eller golv och ha gärna fötterna i golvet/på bänken för att undvika en svank. Spänn magen och pressa ner ländryggen i underlaget. Ha ett ganska smalt grepp (axelbrett) på stången och tryck den rakt upp i luften. För sedan stången ner mot pannan och försök hålla armbågarna helt stilla (se till att armbågarna inte åker utåt). Pressa sedan upp stången till startläge.

På gymmet i Vegas hade de stänger i olika vikter istället för skivstänger. Grymt bra tycker jag. Stången på bilden nedan vägde 12 kg och passade perfekt till min favoritövning för triceps. Finns inte sådana så är skivstänger på gymmet perfekt att använda.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Den kör vi på skivstångspasset på gymmet, älskar den! 😀

  FEENIA 2013-07-20 17:39:00 http://feenia.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida! Jag har precis blivit så sjukt inne i stretching och en massa konster/tricks och jag vet ju att du är bra på sånt. Jag kan gå ner i brygga och lite mer sånt, men kan du inte göra lite fler inlägg om sånt och tipsa på lite konster och hur man kan öva för att bli bättre på det? Om du kollar in på min blogg, kanske du ser en bild med lite olika konster jag kan nu. Men jag vill bli bättre på dessa, kan du inte tipsa om lite sånt så skulle jag bli sååå glad 😀

  jjennaa.blogg.se 2013-07-18 20:18:00
  Svara
 • Hej! Jag misstänkte att jag åt för lite, och skrev under typ en vecka upp vad jag åt och räknade sedan ut att jag äter 1000-1500 kalorier/dag, ofta mindre. Jag äter tills jag blir mätt, och äter ganska nyttigt, och tränar mycket också. Men det känns som att jag äter för lite, har du några tips på hur jag kan få i mig lite mer/dag? Kram! 🙂

  Rebecka 2013-07-16 23:35:00
  Svara
  • Svar på Rebeckas kommentar.

   Käka mycket bra fetter som nötter, avokado, kokosolja, ost mm. Innehåller bra näring, energi och lite mer kalorier. Kram Ida

   idawarg 2013-07-17 08:30:00
   Svara
 • Har letat efter nya tricepsövningar att göra så ska verkligen testa denna 🙂

  Felicia Frykman 2013-07-16 22:16:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind