Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GLUTEN OCH MJÖLK – Källan till moderna sjukdomar

Inför resan köpte jag boken ”Gluten och Mjölk – Källan till moderna sjukdomar.” Har läst 1/5 del och jag är helt fast. Tycker den är galet intressant och jag hittar samband som stämmer så in på mig och mina matallergier. Viss fakta som står i boken är riktigt skrämmande och ska försöka återberätta mer när jag läst hela boken.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tycker detta är jätteintressant! Slutade förra året med gluten och laktos och mår så mycket bättre! Har under hela mitt liv, är 20 nu, haft ont i magen, deprimerad, PMS, väldiga menssmärtor, svullen mage, upp och ner i humöret, utslag i armveck och i hårbotten osv osv, men sedan jag slutade med detta är alla dessa symptom i princip helt borta! Har tagit glutentest ett flertal ggr som ej visat något, men äter trots det glutenfritt för jag mår helt enkelt bättre. Har dock fått ”återfall” i perioder och fuskat en hel del, men då kommer symptomen smygande tillbaka. Spec utslagen i hårbotten/armveck och den svullna magen. Måste köpa boken!
  Skulle vilja jobba/forska i detta nästan..

  Ida 2013-07-08 00:07:00
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Ja eller hur! 🙂 Tänk vad ändrad kost kan göra underverk! Gluten och mjölk kan göra mycket skada som folk inte är medvetna om. Kul att höra att du blir bättre med din nya kost och jag håller med dig, sjukt intressant att forska vidare i detta. Kan rekommendera boken 🙂

   idawarg 2013-07-08 07:30:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind