Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄR FRUKT NYTTIGT?

Svar på kommentar…

Hej Ida! Jag har några frågor som jag vill ställa till dig. Är frukt nyttigt? Hur många frukter ska man äta om dagen? Skulle du kunna skriva en lista på olika frukter som är lite nyttigare än de andra frukterna? Vilka frukter går bra och äta om man vill gå ner i vikt? Och vilka frukter är bra att äta efter t.ex styrketräning? Är avokado nyttigt? Jag älskar din blogg och du inspirerar mig verkligen. 🙂

SVAR: Hej tjejen! Frukt är absolut nyttigt och innehållaer massa bra vitaminer och näring. Men som alla andra livsmedel så ska man inte överkonsumera och speciellt om man vill bli av med ett sockerberoende. Jag själv håller mig till ca 1-2 frukter om dagen. Tycker det är kanongott att använda frukt i matlagning och brukar ha äpple och melon i sallader och gör ofta pannkoakor och bröd med banan.

Avokado är supernyttigt och något jag absolut rekommenderar dig i din matlagning.

Här kan du läsa om frukternas olika nyttigheter och hälsofördelar.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida! Jag har en fråga jag äter sjukt
  mycket frukt om dagen (älskar frukt)
  kan jag bli tjock för att jag äter för mycket frukt?
  TACKSAM FÖR SVAR! ❤

  Alma 2013-07-19 15:37:00
  Svara
 • Hej Ida! Underbar blogg du har, jag har en fråga.
  Jag äter sjukt mycket frukt om dagen kan jag
  bli tjock för det? Tacksam för svar

  Alma 2013-07-19 14:35:00
  Svara
 • Hej! Jag bara älskar denna bloggen, jag har en fråga.
  Jag äter sjukt mycket frukt om dagen kan jag
  Bli fet om jag äter för mycket frukt?? 🙂

  Alma 2013-07-19 14:25:00
  Svara
 • Hej! Hittade din blogg för någon dag sen och gillar den skarpt! Jag har varit borta från träning i ett år av lite olika anledningar men känner att det är dags att ta tag i det igen. Skulle du kunna hjälpa till med lite tips om hur man ska kunna lägga upp en bra plan med hälsa, träning och kost? För hela kroppen, styrka och kondition, för ett välmående och bättre hälsa liksom?
  Skulle vara till STOR hjälp 🙂

  Anna 2013-07-05 15:33:00
  Svara
 • Hej! Tack för en supermotiverande blogg!
  Jo jag undrar vad du tycker om LCHF? Är de bra? Mitt mål med träningen är att få bättre kondition, gå ner i fettprocent samt få lite muskler.. Hur tycker du att jag borde äta?
  Tacksam för svar:) Kämpa på tjejen, du är grym!

  Ida 2013-07-05 12:21:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind