Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LÄTTARE DETOX

Efter min juicedetox jag gjorde för någon månad sedan så har jag fått mersmak av att införa frukt och grönt i min kost då min mage blir glad av det och gör min kropp mer basisk. Tidigare i mitt liv har jag ätit mycket av produkter som gör kroppen sur som tex mjölk, ost, spannmål, kött, fisk, fågel och även druckit en hel del kaffe och stressat massor. Det här tillsamans kan göra att kroppen blir försurad.

Symtom på försurning: Försämrad matsmältning, tarmbesvär, förstoppning, leversjukdomar, gallsten, trötthet, ilska, irritation, högt blodtryck, muskelstelhet, parasitsjukdomar och Candida, stroke, dålig syn, skört skelett, övervikt och astma. Degenerativa sjukdomar såsom hjärt- och kärlsjukdomar, förtidigt åldrande och diabetes.

Läs mer om det HÄR!

Att utföra en riktig juicedetox då man endast dricker juicer kom jag på efter en dag in i detoxen, att det var inget för mig, då jag vill kunna träna ordentligt samtidigt. Istället har jag börjat vara mer noga med att lägga in mer frukt och grönt i min kost och tar ibland färskpressad grönskas- och fruktjuice till mellis.

Igår blev det 1/2 pressad citron i varmt vatten + färska äppleskivor, blåbär och nägra naturella nötter.

Mitt nästa mål som jag ska ta tag i Los Angeles är att börja gilla de gröna juicerna :S I dagsläget tycker jag inte att det är toppengott men känner att det gör gott för kroppen, så mer gröna juicer framöver!

Gillar ni gröna juicer? Har ni testat ett detoxa?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Denna gröna drink brukar jag göra, man vänjer sig vid den gröna lite bittra smaken och tycker att det är gott, ungefär som grönt te. Smaklökarna förändras ju med det man äter.
  I denna gröna drink finns mängder av antioxidanten klorofyll, som har antibakteriella egenskaper. Med det menas att den är bakteriedödande, och den verkar även starkt renande på hela kroppen. Klorofyll är ett viktigt tillskott då det bidrar till att rena och syresätta blodet. Dessutom får du i dig antioxidanten lykopen från blodgrapefrukten som sägs göra dig lycklig!

  1 portion:
  10 cm gurka
  en näve bladpersilja
  1 stor pressad blodgrapefrukt
  2 dl kolsyrat vatten

  Gör så här:
  Mixa alla ingredienser i en mixer. Häll upp drinken i glas och servera genast.

  Cecilia 2013-07-04 09:48:00
  Svara
 • Jag har lagt märke till att du, varje gång du äter nötter och tar bild på det,bara har ett par stycken nötter på tallriken. Någon tanke med detta? För mycket kolhydrater/kalorier etc? Naturella nötter ska ju vara enormt nyttigt och näringsrikt. Förklara gärna varför om det är så att du är restriktivt med just nötter. Tack för en inspirerande blogg!

  Sara 2013-07-03 20:49:00
  Svara
 • Gillar att ha grönsaker i smoothiesen. Prova spenat, äpplejos, melon och ingefära. Mums! Eller äpplejos, mango, spenat, avokado, ingefära.

  www.motbattrehalsa.wordpress.com

  Ewa 2013-07-03 16:51:00
  Svara
 • Jag brukar dricka gröna juicer nästan varje dag. Man mår ju så himla bra av dem 🙂 Jag brukar blanda t ex bladspenat, ruccola, mynta och någon frukt eller bär som smakar mycket. Typ hallon, melon eller apelsin. Då smakar de jättegott! Hemligheten är att göra de väldigt kalla så dövar det smaken lite 😉

  Jessica 2013-07-03 15:27:00
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Å tack för det tipset. jag drack precis en grön kall nu som jag köpt och den var faktiskt supergod! 🙂

   idawarg 2013-07-03 15:39:00
   Svara
 • hur gör man en grön juice?=)

  Malin 2013-07-03 14:00:00
  Svara
 • Lyx att kunna äta frukt! Själv är jag allergisk (kliar på hela kroppen och i halsen) när jag äter de flesta frukterna! 🙁

  http://neta.webblogg.se

  Neta 2013-07-03 11:51:00
  Svara
  • Svar på Netas kommentar.

   Å vad tråkigt. Själv har jag också lite allergier men håller på att behandlar mig så förhoppningsvis kommer jag kunna äta kiwi, hallon och jordgubbar igen 🙂

   idawarg 2013-07-03 15:22:00
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Hur behandlar man sig?! 🙂

    Neta 2013-07-03 15:36:00
    Svara
    • Svar på Netas kommentar.

     Jag går på Bioresonans. Mer info hittar du här http://allergikliniken.se

     idawarg 2013-07-03 15:38:00
     Svara
     • Svar på idawargs kommentar.

      Vad spännande inte provat mapp i stället? Lite bioresonans det också fast du kan göra så mycket mer! Skulle viljatipsa om ultraljuds behandling också så kan du få bort fettet på dom svåra ställena!
      http://www.mapmedical.fi/cms/sv/foeretaget

      rebbe 2013-07-03 18:18:00
      Svara
 • Jag köpte mighty green o blandade med pressad apelsin, det va det äckligaste jag druckit och det slutade med att jag spydde! Jag funderar på att köpa en juice pressare så jag kan göra riktigt smarriga o nyttiga frukost juicer.

  lisa 2013-07-03 10:36:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind