Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ZUCCHINIOMELETT – RECEPT

Jag är den mest rastlösa människan ni kan tänka er och därför älskar jag mat som går snabbt att göra (helst under 15 min), är nyttigt, glutenfritt och är gott. Alla de här kriterierna stämmer in på min Zucchiniomelett jag lagade till middag här om dagen så därför tänkte jag dela med mig av receptet…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Tack för det smarriga tipset!

  Hedda 2013-08-19 13:34:00
  Svara
 • vart hittar du den laktosfria kvargen?!

  Julia 2013-07-10 23:46:00
  Svara
 • Hej! Nu kan det vara så att du äter laktosfritt för att du är laktosintolerant, eller så gör du samma misstag som jag gjorde under en lång tid. Jag äter inte kolhydrater och laktos=mjölksocker=kolhydrater. Så då trodde jag att jag kunde dricka laktosfri mjölk och liknande utan att få i mig kolhydrater. Men det stämde ju inte. För laktosfritt är inte fritt från laktos. Det är exakt lika mycket laktos i laktosfri mjölk som vanlig mjölk. Skillnaden är att i den laktosfria mjölken har man tillsatt enzymet laktas, vilket behövs för att spjälka laktos och som laktosintoleranta personer saknar. Du äter kanske laktosfritt av någon annan anledning men det finns väl alltid någon som inte vet om detta. Eller är jag den enda som gick på den bluffen? 😉

  Lina 2013-06-12 21:39:00
  Svara
 • Hej ida! Har en fråga till dig, jag jobbar på förskola & har därför inte så jättemycket att välja på när det är mellanmålsdags? Vad skulle du rekommendera att äta av falu knäckebröd (wasa) delikatess knäckebröd (wasa) eller mjuktbröd – som till största delen är rätt ljust / ljusbrunt. Till detta får vi alltid ost, kalvkorv, prickigkorv & grönsaker oftast i form av gurka & paprika. Jag tränar 3-4ggr veckan & har en rätt normal kroppsbyggnad men försöker samla på mig lite mer muskler & bli allmänt starkare. Jag har börjat äta mindre bröd & känner att den mår bättre av det, men blir alltid minst 2 skivor per dag.

  Min andra fråga är om det är sant att mat tappar näringsvärden när man tex, mikrar en middag eller rostar bröd i rosten?

  Keep up the good work, älskar din blogg! Kram Malin..

  Malin 2013-06-11 22:25:00
  Svara
 • Hej ida! Jag är mjölkproteinallergiker och kan knappt äta några mjölkprodukter alls… går bra i liten mängd dock. Men jag undrar om sojayoghurt eller havreyoghurt (även de med vaniljsmak) såsom alpros sojas eller denna creme fraichen på soja http://shop.goodstore.se/sojacreme-fraiche-sour-supreme-227g-tofutti/1684-0
  samt om sojavispgrädde är bättre än vanlig vispgrädde
  är nyttiga och bra alternativ till kvarg eller keso?
  vad har du annars för tips till bra alternativ mot kvarg/keso?

  kram och tack för en grym blogg!

  M 2013-06-11 21:06:00
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Havre, ris, mandel och nötbaserade produkter är kanon. De har lägre proteinhalt så blanda gärna ner lite nötter och frön i yoghurten 🙂

   idawarg 2013-06-12 22:40:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind