Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VINNARE AV GRATIS POLE TRÄNING!

Nu har jag dragit 6 lyckliga vinnare som får gå och testa gratis Pole Dance på StudioDQ nu i veckan. Ni 6 som har vunnit får ta med sig varsin kompis och gå och träna. Ni kommer bli kontaktade på angiven mailadress av StudioDQ. STORT GRATTIS och ha så kul!

Onsdag:

Emma – emmasundman@hotmail.com

Karin – karinpersson90@hotmail.com

Moa – gosepeggy@hotmail.com

Torsdag:

Bodil- bodil.fastmark@tabyenskilda.se

Natasha – ngd1988@gmail.com

Emma –

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag håller just nu på och kör Fitnessfighten vilket jag tycker har fungerat bra. Men snart är månaden slut och jag börjar fundera på min träning efter FF. Jag har tänkt att lägga upp mitt träningsschema genom att dela upp muskelgrupperna och sen köra en timmes högintensiv träning i form av cirklar. Jag har tittat på ditt rump och ben pass som jag tänkte att jag skulle köra. Mitt syfte är att få min kropp trimmad och få lite snygga muskler. Jag är inte så mycket för stora biceps och en tvättbräda utan jag vill bara att de ska synas lite (du förstår säkert vad jag menar). Hur ska jag då lägga upp träningen? Flera rep med lite lättare vikter eller färre rep med tunga vikter?
  Väldigt tacksam för svar!

  Jonna 2013-05-21 23:30:00
  Svara
 • Vart tog victory vägen då? bara tjejer? vilken diskriminering! .)

  rebbex 2013-05-21 20:57:00 http://twitter.com/rebbex1
  Svara
 • Hej Ida och tack tusen gånger om för en otroligt peppande och bra blogg!
  Det är så att jag har under de senaste månaderna ändrat min kost och börjat träna kondition och styrka ca 5 dagar i veckan. Jag har gått ner ca 8 kg, och väger idag ca 47 kg = ett BMI på ca 18.3, vilket jag har börjat förstå räknas som lätt undervikt? (är 16 år och 161 cm lång).
  Grejen är att jag sedan ett par månader tillbaka har tappat min mens! Har bara lite smått mensverk någon gång ibland, men inget mer. Problemet är att jag gillar min kropp som den är nu, vill inte bli så mycket smalare, men heller absolut inte större. Jag är så himla orolig över min mens, och rädd för att bli steril resten av mitt liv (?) Vad gäller min kost äter jag ungefär 4-5 gånger per dag (skulle aldrig få för mig att hoppa över en måltid för att svälta mig), men är väldigt strikt med vad jag äter, skippar ofta kolhydrater till lunch/middag. Är ofta väldigt orolig och ledsen över det här och vet inte vad jag ska göra, snälla hjälp! Otroligt tacksam för ett svar <3

  Emma 2013-05-21 20:49:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej emma kanske ska du ta en 4gram pandodil till karin på dildo träning så får du ju 5 Cindy poäng till och kan svänga både på stången och ha mens koppen? Annars kan du ju göra en diablo och bli regnbåge! Fast det kanske är för långt till Karin så finns en pandodil tränare närmare ring och hör med karin hört att det finns någon symboldrakar eller något sådant äter du rätt som mjölk produkter eller liknande ska det inte vara några problem!!

   rebbex 2013-05-21 22:29:00 http://twitter.com/rebbex1
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind