Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VARFÖR SURDEGSBRÖD? HUR SMAKAR ONE EGG?

Svar på kommentarer…

1. Vad anser du om surdegsbröd har hört att det ska vara bättre än fullkornsbröd, är det sant?
2. Efter min träning brukar jag äta en protein bar med näringsinnehåll; 170 kcal, 26 gram protein, 12 kolhydrater och 4 gram fett! Är den här baren okey att äta för jag får nämligen inte dricka proteinshakes. Tack så mycket för en grym blogg!!

SVAR: Hej och tack snälla 🙂

1. Studier säger att bröd med surdeg sänker blodsockret jämfört med bröd utan och att man lättare kan ta upp olika mineraler. Surdeg gör också att brödet får lägre GI. Jag själv anser att surdegsbröd är GALET gott. haha! Käkade surdegsbröd på Valnöt varje dag under 3 år men nu när jag kommit på att jag är överkänslig mot gluten så får jag tyvärr avstå.

2. Ja den är absolut ok.

Hej! 
Har du tips på vad man kan dricka till frukost om man varken gillar kaffe eller te? Dricker alltid juice men det känns så sött och onyttigt och vatten faller mig inte alls i smaken på morgnarna. Vad dricker du?

Tack för all motivation och träningsglädje du ger varje dag!

SVAR: Hej och tack snälla för dina fina ord! 🙂 Jag dricker svart kaffe och ibland tar jag en detoxdrink med 1/2 pressad citron, 1 tsk havssalt, 1 tsk honung och varmt vatten. Gott och fräscht! Annars är jag helt kär i mandelmjölk!

Vad är det för skillnad mellan proteinpulvren One Whey och One Whey Isolate? Älskar din blogg!!

SVAR: Tack 🙂 <3 One Whey är blandat Vassleprotein koncentrat och Vassleprotein isolate medan One Isolate är ren Vassle Isolate.

Har du testat fitnessgurus nya oneegg? Hur är det i smak och konsistens jämfört med vanliga whey proteinpulver? Går det att göra proteinfluff på det? 😀

SVAR: Yes jag har testat ONE EGG i smaken jordgubb yoghurt. Den var sjukligt god! Ungefär samma kosistens som vassleproteinet fast att det är bitar av jordgubb i. SÅ GOTT! Jag gör aldrig proteinfluff men det går säkert bra.’

ONE EGG från Fitnessguru

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida! Din blogg är grym men tänkte flika In där om surdegsbrödet.. Jag jobbar på ett surdegsbageri och det folk nog inte vet är att ett surdegsbröd innehåller rätt lite surdeg.. Ungefär lika mycket som jäst i ett vanligt bröd. Resten av surdegsbrödet är helt enkelt mjöl. Många kommer in till mig och ska handla ett surdegsbröd för att det är så nyyyyttigt. Men vårt valnötsbröd tex innehåller vetesurdeg och är alltså 100% vete samt lite valnötter.. Blir sådan uppståndelse över att det är bakat med surdeg!! Det som gör dessa bröd godare är framförallt att det bakas med kärlek och i riktiga stenugnar! Och att det inte e massa socker och skit i bröden. Vill ej vara en bitterfitta utan mer förklara!! Tack för en bra blogg!

  Maja 2013-05-14 18:04:00
  Svara
 • Hej ida! Jag undrar vad som är bäst att ha i frukostgröten, whey eller oneegg protein? Tacksam för svar, grymt motiverande och inspirerande blogg! ((:

  Malin 2013-05-14 08:57:00
  Svara
 • Hej ida! Jag har några frågor åt dig ang proteinpulver. Jag har tänkt skaffa mig gymkort och börja träna lagomt mycket alltså ungefär 3-4 dagar i veckan. Men jag har svårt för att gå upp i vikt och vill jätte gärna gå upp några kilo för att inte vara ”pinnsmal”.
  1. Jag funderar mellan http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/viktokningspaketet-2 och http://fitnessguru.se/shop/musclegain-pack och undrar nu vad du tycker är bäst?
  2. Eller ska jag välja andra produkter som inte köps i paket och vad är isf bra?
  Tack på förhand!

  Elin 2013-05-13 18:43:00
  Svara
 • Hej! Jag har börjat använda One Whey proteinpulvret men min mage klarar inte alls av det.. Jag är laktosintolerant men jag tänkte ändå att det skulle funka eftersom det står att det är ”låg laktoshalt”. Men det gjorde det inte! Så min fråga är om jag borde köra på One whey Isolate istället som är helt laktosfri, eller om det är mjölkproteinet jag är känslig mot och då borde testa t.ex One Egg eller Casein istället som inte är vassle? Jättetacksam för svar! Så tråkigt att betala massa och så funkar det inte..

  Sofia 2013-05-13 16:08:00
  Svara
 • Hej Ida, jag har precis börjat träna på gym (är inne på femte veckan) och har otroligt dålig kondition. Jag har jättesvårt att cykla och springa pga ansträngningsastma och klarar i nuläget max 10 min på löpbandet. Jag har inga större problem med vikten men vill gärna bli lite fastare och få bort lite fett på mage/rumpa/lår. Nu gör jag så att jag kör 15 min pw till gymmet och sedan springer 5-10 min på bandet för att värma upp. Sedan kör jag ca 60 min styrketräning med 15 reps med ca 30 sekunder vila emellan. Sedan avslutar jag med 15 min pw hem från gymmet och stretch när jag kommer hem. Är detta ett bra upplägg för att komma i form och bli fastare eller måste jag köra mer konditionsträning för att det ska ge resultat?

  Malin 2013-05-13 15:29:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind