Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MAGRUTORNA KOMMER FRAM

Älskar söndagar då man kan gå i lugn och ro till StudioDQ och träna PoleDance. Idag var jag där i 2 timmar och lekte runt bland stolparna och mina armar, axlar och min mage är helt slut! Så härlig känsla och fint när magrutorna kommer fram 🙂

Nu blir det först en stor tallrik med Idas Sommarsallad (recept kommer imorgon) och sedan stretch och rulla ut ömma muskler på rullen. Nice! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag åker konståkning ochsäsongen har precis tagit slut. Nu börjar vi träna på marken ist och en stor del av det är rotation och maxrotation. Jag kan hoppa nästan tvåvarv och undrar vad man kan göra för att träna upp sin rotation/spänst? Är riktigt tacksam för svar! 🙂
  Älskar din blogg! 😀

  Julia 2013-04-07 18:18:00
  Svara
 • Så snyggt! Min dröm mage! 😀

  Camilla 2013-04-07 17:06:00
  Svara
 • Finaste Ida! Har en fråga angående kolhydrater och proteiner! Äter ca 2000kcal per dag där jag äter ca 6 fiberrika bröd (500kcal) samt finncrisp. Vill tona till min kropp och känner mig så svullen och samlar vätska. Bör jag byta ut dessa bröd mot en proteinrik måltid, tänkte kanske en omelett och keso. Gör det skillnad om jag byter ut kolhydraterna mot protein rent toningsmässigt och på vikten?
  Tusen Tack för en fantastisk blogg!!!

  Vickan 2013-04-07 16:02:00
  Svara
  • Svar på Vickans kommentar.

   Absolut byt ut brödet mot protein som omelett och keso kommer göra stor skillnad och du kommer tappa vätska från kroppen som gör att den kan se svullen ut. Bry dig inte om vikten utan du ser ut. Vikt säger egentligen ingenting då muskler väger mycket mer än fett. Kör på 🙂 Kram Ida

   idawarg 2013-04-07 18:31:00
   Svara
 • Hej Ida! Jättefint namn som lillasyster 🙂 Ville bara säga att du är stor inspiration för mig, jag tycker att det är bra att som jag förespråka att man känner sig fram och sin kropp lära sig vad sin egen kropp mår bra av. För många tycker jag som fortfarande stirrar sig blind på kalorier, vikt och måttband det handlar ju om att MÅ BRA så kör på i samma stil så kanske flera hakar på en sundare livsstil 🙂 Tack

  Anna 2013-04-07 15:31:00
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Tack snälla för din kommentar 🙂 Håller helt med dig och hoppas på att kunna vända på den osunda kalorihetsen. Kram på dig

   idawarg 2013-04-07 18:29:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind