Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

2 TIMMAR POLE TRÄNING

Igår var jag på StudioDQ och körde egen träning i 2 timmar. Så himla roligt och lärorikt med egen träning då vi är ett härligt gäng som alltid ses och tränar tillsammans. Jag har missat alla klasser utom 2 den här terminen pga. utlandsresa, begravning, jobb mm. så behöver lite extra hjälp att komma ikapp. Tur att man har gulliga vänner som hjälper till! 🙂

Körde på riktigt bra och är öm av både träningsvärk och blåmärken 😀 Haha men det är det så värt! I ♥ POLE!

Söta Sara tränar Hoop i bakgrunden. Ser grymt kul ut och funderar på att testa det då StudioDQ erbjuder klasser i det också.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida! Jag är inne i en riktig träningsperiod just nu och är jättepeppad, mitt orosmoment är dock maten. Jag undrar hur många mål per dag du anser att man ska äta, och hur man ska göra på kvällen? Jag klarar mig nämligen inte bara på frukost – lunch – middag, blir så otroligt hungrig däremellan. Och eftersom jag går på en folkhögskola där jag får maten serverad så äter jag middag kl 16.30 redan, vilket gör det omöjligt att inte äta nåt innan man sen går och lägger sig. Hur många mellanmål är bra per dag, vad bör de innehålla och hur sent kan man äta? 🙂

  Mvh Lovisa

  Lovisa 2013-03-18 14:48:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag dansar Pole och min hud på underarmarna VÄGRAR vänja sig vid stången, har dina underarmar vant sig ännu? Börjar bli orolig att de inte kommer göra det alls nu och det har gått ca 6mån.

  Mvh Linnea

  lindbladlinnea.tk 2013-03-18 13:34:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind