Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEACH 2013 – DEL 2

Så nu har ni alla satt upp mål för BEACH 2013. Nu är det dags att lägga upp en plan! Jag kommer idag sätta mig ner och skriva ner hur och vad jag måste träna och äta för att nå dit jag vill. Sedan kommer jag varje söndag att lägga upp ett träningsschema till mig själv för 1 vecka framåt.

Så sätt er nu ner och skriv en plan och skriv sedan ett träningsschema för nästa vecka och dela gärna med er av nästa veckas schema här nedan i kommentarsfältet.

Här är ett gammalt från i höstas. Nu kommer det se annorlunda ut.

Kommer också lägga upp ett kostschema till mig själv utefter mitt kaloribehov och mina mål. Kosten är nämligen A-O och superviktig.Vill ni ha hjälp med kosten så kan ni köpa specialdesignat kostschema av mig. Jag kommer då att göra en analys och räkna ut ert dagliga kaloribehov och lägga upp en kostplan utefter era mål. Man kommer även få coaching och svar på alla frågor man har om kost. Pris: 2 000kr. Är ni intresserade så maila mig då på bestallkostschema@gmail.com

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Ida, du kör mage två dagar i rad med styrketräning men du kör aldrig armar eller axlar under veckan (vet att dansen ger träning i armarna men funderar bara lite hur du tänker kring detta) Själv delar jag upp kroppen i två dagar  (ben/armar och rygg/axlar/mage )och kör så sex dagar i veckan. Hur tycker du kring det upplägget? Borde jag dela upp i tre istället? Jag kör även kondition minst fyra dagar i veckan och promenad varje dag. Jag vill vara smal men tight och ha synliga muskler.

  GAST 2013-01-21 09:42:00
  Svara
 • Så himla bra med schema över träningen, man blir lite extra taggad och mentalt förberedd! Den här veckan kommer nog se ut såhär för min del:

  Måndagmorgon: Ben+mage, kondition 20 minuter
  Tisdagkväll spinning 55 minuter
  Onsdagmorgon: armar+bröst, ev lite kondition 20 minuter
  Torsdagmorgon: ett riktigt köttigt rygg och axelpassfredagmorgon: ben+mageLördag: spinning 55 minuter
  Söndag: välförtjänt vila

  Jag har skrivit det förut men TACK igen för din fina blogg! Du ger mig så mycket inspiration och sanningen är att efter jag började läsa din blogg har det blivit svårare med en vilodag än att komma iväg till träning. Du är fantastisk!

  Elisa 2013-01-20 21:34:00
  Svara
 • Nu har jag också skrivit träningschema och kostschema för veckan. Tack för inspirationen!

  Linda 2013-01-20 20:52:00
  Svara
 • Inspirerande till tusen ju! 😀

  http://fashionteamgym.blogg.se 2013-01-20 16:34:00
  Svara
 • Hejsan
  Jag undrar om man kan köra styrka i några veckor (t.ex core pass, box)  och ändå gå ner i vikt eller måste man verkligen kompletera med kondition direkt? 
  Tänkte inte lägga massor med pengar på konditions träning och gym eftersom man kan springa ute och promenera. Men det är så halt så jag vill inte börja med det än. 

  Älskar din träning och blogg och allting du är min träningsmotivation 
  Härlig blogg

  Mathilda 2013-01-20 15:08:00
  Svara
 • Hej! Jag funderar lite på det här med kostschema, det hade varit jättebra att ha. Men jag funderar på om du tror det är möjligt att lägga upp ett kostschema för mig som är vegetarian (och försöker även begränsa min konsumtion av ägg och mjölk)? 

  Nellie 2013-01-20 14:46:00
  Svara
  • Svar på Nellies kommentar.

   Absolut så går det men då är det väldigt viktigt att äta så man får i sig alla essentiella aminosyror genom annan kost vilket blir krångligare om man utesluter kött, fisk, fågel, ägg och mejeri. 🙂

   idawarg 2013-01-20 15:12:00
   Svara
 • Vilken bra idé, satte mig ner och skrev ett träningsschema för en stund sen.
  Det ser ut såhär:
  Måndag: Morgonträning
  Tisdag: Morgonträning + längdskidor på kvällen.
  Onsdag: Crossfit
  Torsdag: Morgonträning + längdskidor på kvällen
  Fredag: Vila
  Lördag: Styrka/längdskidor
  Söndag: Skidor? Crossfit

  Vi har matsedel här hemma som vi äter till middag och det blir samma till lunch dagen efter.
  Frukost består av havregrynsgröt eller kesella med müsli och mellanmålen blir hårdbröd, ägg eller kesella.

  Tack för en jättebra blogg, röstade på dig på finest awards igår, hoppas verkligen du vinner 🙂

  Mikaela 2013-01-20 13:53:00
  Svara
 • Vad smart med ett träningsschema!! Det borde man kanske skapa ett.

  Karin B 2013-01-20 09:45:00 http://www.junitjejen.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind