Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGENS LUNCH

Dagens lunch blev fiskgryta med musslor och aioli med sallad. Testade idag att äta en liten skiva bröd. Får se hur lilla magen reagerar på gluten igen?

20130115-125910.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag har ett problem/komplex och det är min mage. Jag har INTE plufsig och den är lixom ”tight” men den stå ut som en kula! Har jätte mycket komplex över det och skulle bli super tacksam om du kan svara vad jag ska göra! 
  tack i förhand 🙂

  olivia 2013-01-15 19:07:00
  Svara
 • Hej Ida! Måste passa på att tacka för en grym blogg!

  Jag har precis börjat ta tabletter mot acne som ska tas 2 gånger per dag i samband med måltid, vilket innebär att jag tar min första tablett tillsammans med frukosten! Problemet är att jag behöver undvika mjölkprodukter i ca 2 timmar efter att jag tagit tabletten för att den ska fungera optimalt. Min fråga är om du kan ge lite goda, snabblagade frukosttips som är mjölkfria? Vad är ett bra alternativ till mjölk i kaffet? Vet att du har avstått från mjölk ett tag nu och därför frågar jag dig. Kan redan nu säga att jag har svårt för gröt i alla dess former, haha så det alternativet (t.ex havregrynsgröt som du ibland äter) är uteslutet för mig. Vore jättetacksam för svar i alla fall! 

  Hejhopp 2013-01-15 17:04:00
  Svara
 • Funderat på glutenfritt bröd? Vet att det inte är lika gott men Carrot Oat från Provena och sen har Lowcarbshop flera mixar bakade på kokos eller mandelmjöl 🙂

  Arw 2013-01-15 15:44:00
  Svara
 • Hej hopp!!!

  Om man vill slimma ner benen, tror du att spinning är en bra träningsform då?

  Ha en fin dag!

  Kristin 2013-01-15 15:01:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag får alltid ont i nacken när jag gör sit-ups. Vet du vad jag gör för fel?

  Josefin 2013-01-15 14:35:00
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Ett tips är att prova på pilates! Då är man sig om table-top positionen och att man ska se på sina knän och använda magmusklerna för att föra huvud och nacke upp,händerna bakom är bara som stöd och har ingen annan funktion.

   Arw 2013-01-15 15:47:00
   Svara
 • denna mat ser smaskens utt o vrålgoot jillar fisk o salad rotfrukter o plug mmmmm så härligt gott

  Benjamin Rabanga Schmidt 2013-01-15 14:35:00 http://www.facebook.com/benny.schmidt2
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind