Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BRA TIPS TILL KONDITIONSPASSET

Egentligen skulle jag ha kört veckans utmaning idag men när jag ställde mig på bandet och skulle värma upp med löpning så kändes det inte helt 100%. Eftersom jag nu för tiden lyssnar på min kropp så tog jag mig en lång härlig promenad istället på 1 mil. Kollade på alla avsnitten av julkalendern på SVT Play i mobilen. Grymt bra tips att ta sig igenom ett cardiopass utan att bli uttråkad! 🙂 Är också så glad att ”Mysteriet på Greveholm” är tillbaka! Det är verkligen min favorit julkalender genom alla år. Hihi. Någon mer än jag som kollar?

Nu ska jag njuta av mina kesopannkakor med äpplemos och turkiskyoghurt. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind