Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ FRÅGESTUND – VILKET PROTEINPULVER? ÄR SUSHI NYTTIGT? TIPS PÅ HEMMATRÄNING? ATT JOBBA SOM PT?

Helluu! 😀

Håller på att gå ner i vikt och få snygga muskler. Har fått ett kostschema av en kostrådgivare som jag ska följa, efter dagens träningspass ska jag få i mig 30gram protein. Vad tror du om proteinpulver då?? Och om det skulle vara en smart grej att ta har du något bra tips på vilken sort? 

Kramar!!! 

SVAR: Hej! ja proteinpulver är kanon att ta som mellanmål och efter träning. Jag gillar Fitnessgurus proteinpulver ONE WHEY bäst i Cappuccinosmak. Det är vassleprotein. De har också fått in massa nya spännande smaker och även caseinprotein som jag beställt som är på väg hem. Lovar att berätta vad jag tycker om dem när de kommer 🙂 Kram Ida

 

Har två frågor till dig 😀
1. Vad tycker du om sushi ur näringssynpunkt? Kan det vara ok att äta då och då eller rekommenderar du att undvika det om man vanligtvis inte äter snabba kolhydrater? (tänker främst på riset)
2. Har du någon erfarenhet av Gainomax’s proteinbarer?

Tack för en superblogg!

SVAR: Hej!

1. Det kan vara ok att äta ibland. Det är inte speciellt bra näring i sushi då det mest innehåller kolhydrater och snabba sådana. Blandar du istället sashimi och några sushirullar får du bättre näringsinnehåll med ett högra proteinvärde. Jag själv brukar ta en liten sashimi med 3 makirullar till.

2. Jag tror jag smakade en sådan för längesedan och den var inte god alls. De innehåller också ganska mycket socker och fungerar bäst som återhämtningsmål efter ett tufft pass. Jag äter antingen någon rawfoodbar från hälsokosten eller Fitnessgurus ONE WHEY BAR Choclate crisp. SUPERGOD!!! 🙂

 

Jag har börjat köra lite styrkeövningar här hemma men är
väldigt osäker på hur jag ska lägga upp träningen då det är helt nytt för mej,
har bara joggat och promenerat tidigare. Hur länge brukar man träna och hur
många repetitioner är lagom? Jag vill gärna se resultat och bli lite mer fit. Har
du några tips? Kan man hitta träningsprogram någonstans? Har tyvärr inte råd
med en pt eftersom jag är arbetslös.. tack för bästa bloggen!

SVAR: Tack för din kommentar! Man kan absolut köra all träning hemma med egen kroppsvikt. Jag skulle välja att fokusera styrkan på överkroppen 1 pass och underkroppen 1 pass och köra totalt slut på muskelgrupperna. Du kan komma långt med armhävningar, dips, knäböj, utfall, enbensknäböj, plankan, crunches, rygglyft, burpees mm. jag ger också ofta tips på övningar i bloggen som jag tycker du ska skriva ner och göra hemma. Angående reps så kör tills utmattning (tills du inte orkar en enda till) x 3. Var också med och delta i mina utmaningar varje vecka 🙂 Kör Hårt! Kram Ida

Då det kommer till din roll som personlig tränare, är du anställd eller egenföretagare? Jag är såhääär nära att boka upp mig för en utbildning till PT (dock här hemma i Storbritannien) men är så osäker vad som händer efteråt? Är det svårt att arbeta upp en kundkrets?

Tack för en jättebra inspirerande blogg!

SVAR: Tack för din kommentar 🙂 Vad kul att du funderar på att utbilda dig till PT! Just nu är jag anställd på World Class eftersom jag endast kör klienter 1 dag i veckan och skulle inte tjäna på att hyra in mig på ett gym då jag inte har möjlighet att ta mig an så många klienter. Innan jag hade min heltidtjänst på Aller Media så körde jag eget företag och om jag någon gång kommer jobba som PT på heltid i framtiden kommer jag absolut köra eget! I början är det tufft men gör man ett bra jobb så sprider det sig och man får klienter 🙂 I en storstad är efterfrågan på PT:s stor så att skaffa kunder går absolut! 🙂 Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind