Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DET HÄR VÄRMER MITT HJÄRTA

Igår fick jag en kommentar från en av er som gick direkt in i mitt hjärta och gav mig tårar i ögonen! Det är de här som får mig att vilja blogga och pusha och hjälpa er för alltid! Tack fina du för att du delar med dig och kämpa på!

♥  ♥  ♥

”Hej Ida! Jag skrev till dig i somras någon gång under en frågestund och jag visade en dag av min matdagbok och du svarade att jag inte fick tillräckligt med näring och gav mig rådet att ta kontakt med en ätstörningsenhet. Ville bara tacka dig! Jag gjorde som du sa och är under behandling. Jag har fortfarande svårt för att äta men det blir bättre och bättre för varje dag och jag orkar äntligen dansa hela mina danspass utan att behöva vila 20min mitt i, jag orkar ta mig till gymmet och köra styrka och inte bara springa på bandet, jag är gladare än jag var förut och allt är tack vare dig!! SÅ TACK TACK TACK<3”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind