Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR DET ÄR ATT HA MIG SOM PERSONLIG TRÄNARE?

På veckorna jobbar jag heltid på Aller Media men under helgen så jobbar jag som Personlig Tränare på World Class. Att vara Personlig Tränare är ett helt underbart yrke. Att få vara med på resan och hjälpa en annan människa nå sitt mål är obeskrivligt! Den känslan när man ser och upplever framsteg, WOW!

Här är en av mina klienters egna ord om mig som PT:

”Ida kanske inte ser ut som en stereotyp PT med sin smala kropp och långa blonda hår. Men låt inte utseendet lura dig! Hon ser till att du svettas, kämpar, når dina mål och utvecklas. Du må känna att du nått din maxgräns, men Ida känner dig bättre än du själv och hon vet att du klarar några reps till! Det är bara att lita på henne och köra hårt, så kommer du, att som jag, märka hur kroppen förändras, du blir starkare, smidigare och lätt beroende av träna. Och av Idas sällskap. Hon peppar, uppmuntrar, utmanar och står vid din sida hela vägen. Och hon vet att du inte menar det då du ryter till”jaaag haaatar dig” då du kör dina sista burpees. För efter passet kommer du ändå att älska henne för hon gör sitt jobb som PT så bra. Ida har förändrat mitt liv och hjälpt mig att hitta tillbaka till en hälsosam och hållbar livsstil.”

Före

Efter -8kg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind