Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LÅT MIG PRESENTERA MINA UNDERBARA LÄSARE! – DEL 3

Ännu mer inspiration, glädje och energi från mina läsare. Härlig start på söndagsmorgonen 🙂

”Hej!

Jag heter Josefine och blir alldeles strax 23 år gammal. Jag kommer från Stockholm men bor nu i Rotterdam under ett år för att plugga. Har sedan jag slutade att dansa försökt hitta en lika kul träningsform och därför blir det för tillfället mycket bodypump eftersom det är roligast just nu. Har rosa träningsskor från nike (som jag älskar!). Jag har nog inget motto. Borde kanske skaffa ett känner jag nu.”

”jenny, 22år, just nu i Vimmerby med hockeyspelande sambo och lten hund.
älskar att lyfta skrot men också kondition. har många olika träningsskor(undviker skavsår) de jag använder nu är adidas lila/vita med lite silver på.
2 motton:
sweat i fat crying
en mästare är den som kämpar när ingen ser”

”Jag heter Jenny är 22 år och bor/kommer från Kalmar i ett hus med min underbara sambo. Tränar på friskis o svettis och det blir både skivstång/spinning/gympa/indoor walking. Men roligast tycker jag skivstång och spinning är just nu 🙂 Jag har ett par svarta asics :)”

”Jag heter Martina och är 20 år, bor på landet en bit utanför Gbg. Älskar all typ av träning men mest den som man får utföra på två hjul:). Ute tränar jag i vit/rosa asics och inne i ett par svarta nike.”

”Johanna är 21 bast och kommer från Kumla men bor just nu på Ekerö utanför Sthlm. Älskar gruppträning och har nu snöat in på Easyline men gillar styrka på gymmet och att springa. Har ett par grå/lila Nike Lunar ute och ett par svart/rosa Puma inne. ”Bryt ihop och gå vidare”.

”Jag heter Jennifer och jag har levt 12 år. Jag vill tyvärr inte lämna ut vart jag bor tyvärr. Jag brinner verkligen för discodans! Men jag tycker också om väldigt mycket cirkelträning 😀 Haha har inget ”speciellt” märke sådär men tror märket heter Lejon, haha billigast är bäst 😉 De är svarta och så rosa inne i skon och så på sulan.
Har inget träningsmotto om det var det du menade men annars gillar jag ”Be yourself, everyone is already taken”. Min blogg är ourfanblog.blogg.se men det är en fanblogg som jag har tillsammans med min bästis bara 😉

Jag försöker kommentera så mycket jag orkar och kan men det finns väl en del inlägg jag inte kommenterar, beror ju på om jag har något att kommentera och sådär 🙂

Det var verkligen synd att du inte vann blog awards för du var värd det mycket mer :D”

”Jag heter Hanna, fyller snart 16, bott i norrland i 10 år men nu när jag började gymnasiet här i Jönköping har jag flyttat därifrån och från mamsen! Jag tycker om konditionsträning – skidor, simning, jogging. Har reebok easytone’s, svarta med rosa detaljer. Mitt motto är: smärta är tillfälligt!”

”Hej!

Jag är Agneta, är 19 år och kommer/bor i Stockholm. 🙂 Jag pluggar till förskollärare. 🙂 Jag har alltid älskat fotboll, blir dock inte så mycket spelande för min del längre. Tränar gärna på gymmet, kondis och styrka, sedan brukar jag köra yoga med och det är väldigt skönt för kroppen. 🙂
Jag använder mig av ett par svarta/lila skor, märket minns jag dock inte! 🙂 Mitt motto är väl att man alltid skall vara den man är! ^^
http://neta.webblogg.se

”Tja!
Jag heter Matilda och jag är 14 år gammal. Jag bor i en liten tråkig håla i Småland. Jag har alltid älskat fotboll, tycker också om att springa i skogen typ för att rensa tankarna lite. Jag har ett par svarta & lila löparskor från Nike! :)”

”Hej!
Jag heter Ella, är 16 och bor i Uppsala. Jag spelade mycket lagsporter när jag var liten, men nuförtiden så kör jag mest löpning och styrketräning hemma och ibland lite badminton, mest för att det är kul. Har ett par röda skor från Asics som inneskor och ett par blå-vita från Puma som uteskor. Har inget speciellt motto, utan försöker bara göra det jag tycker om och göra det så bra som möjligt.”

”Hej! jag heter Terese, bor i Uppsala men är född i Motala och uppvuxen i Värmlandsskogarna. Har använt Nike Pegasus sedan jag började löpträna för 8 år sedan och årets färg är ljusblå. Älskar att variera min träning mellan löpning, cirkel, combat, BOX, styrketräning, HIIT, vanliga intervaller, spinning. tennis är kul men pga skada i höften har jag inte spelat på ett år. Mottot i livet är väl ‘If you can dream it you can do it’. Allt går bara man vill!
Tjipp!

http://teresealex.blogg.se

”jag heter Klara, är 21 år, uppvuxen i gävle men bor i sthlm där jag pluggar till arkitekt och tar dansklasser på kvällstid så ofta jag kan. jazzfunk, commercial, jazz, street, zumba – älskar det! jag har ett par svarta/guldiga sneakers från Nike och mitt motto är ”live your dream and wear your passion” som jag försöker följa så ofta det går.”

”Hejhej
Jag heter Isabell, bor i Uppsala. Rider minst tre gånger i veckan och hinner träna lite då och då. Det är dock väldigt långa dagar i skolan så jag hinner inte träna lika mycket som jag vill… Då jag har fått upp intresset för hälsa och motion när jag började läsa din blogg, vilket jag är tacksam för, då jag levde ganska onyttigt innan jag började läsa din blogg, hehe.. Åt lite godis nästan varannan dag, vilket jag inte förstår hur jag kunde göra det…

Mina löparskor är vita/ljusblåa, kanske inte världens bästa färg nu när det är lerigt och så ute, men de är mina bästa vänner!

Jag rider ju, men jag springer väldigt gärna och gör innerbens/rump övningar.

En sak som jag skulle uppskatta om du skrev om är nyttiga mellanmål som man kan äta när man kommer hem från skolan!

Tack för en SUPER blogg! :D”

”Sandra heter jag, 22 år, och är ifrån Bengtsfors området. Ridning är absoluta favoriten.
”hoppet är det sista som lämnar dig” är mitt typ motto.
Besök gärna min nystartade blogg om smink och skönhet.
Oriflamebysandra.blogg.se
Här kan ni även beställa produkter 🙂

Och bra blogg Ida :)”

”Hej Ida! Mitt namn är Emmy och jag är 18 år. Jag kommer från Växjö men bor sedan 6 år tillbaka i Helsingborg. Min favoritträningsform är skivstång och jympa intensiv på Friskis. Mitt motto i livet är: Don’t hate, congratulate.

Ni får gärna besöka min blogg www.differentrules.blogg.se, där jag skriver om mitt liv som nybliven 18-åring och mycket träning.”

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind