Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LÅT MIG PRESENTERA MINA UNDERBARA LÄSARE! – DEL 2

Här kommer ännu mer energi från mina underbara läsare!

”Jag är 15 år gammal och bor i en liten stad långt nere i norrland, bott här i hela mitt liv. Hittade in i gymvärlden för ungefär  9 månader sen och har väl varit en riktig gymråtta sedan dess, haha. Älskar allt som har med träning att göra, pröva nya saker och att utvecklas. Träningen gör mig lycklig, träning är jag liksom. Favoritträningen är helt klart styrketräningen och min dröm, eller mål mer, är att börja tävla i styrkelyftning. Mina favoritmotton är:  ” Don’t let todays weakness ruin tomorrows dream” och ”If you’re tried of starting over, stop giving up”

”Hej ! jag heter Frida och är 16 år. Jag går på gymnasiet i Uppsala och har jättemycket plugg att banka in i mitt lilla huvud. Och utan träning och fin fina bloggar som din skulle jag nog inte orka plugga så mycket ! Jag älskar att springa ute gärna intervaller och att köra hjärnet på gymmet. En dag ska jag springa ett maraton ! Mina träningskor är från nike och är lysande hallonrosa som hallonsorbet ! man vill nästan äta upp dom. Mitt måtto i livet är BE YOURSELF CAUSE EVERYONE ELSE IS TAKEN ! Din blogg är bäst Ida ! många kramar !”

”Hej! Jag heter Linnea. Jag bor i Västerås och älskar språk av alla slag och går därför humanistiska linjen på gymnasiet. Jag älskar även att dansa precis som du och dansar Pole vilket är extremt roligt och håller även på att starta en privat dansgrupp för oss som vill jobba på förbättringar på att dansa synkroniserat. Jag har svarta dansskor (Shancha Skazz) och när jag springer eller kör styketräning brukar jag använda ett par lila/svarta träningsskor från Nike. Mitt måtto i livet är ”Fall down seven times. Stand up eight.” Tack för att du är en sådan fin inspirationskälla Ida!”

”Jag är 20 år gammal. Bor i lilla Sala i Västmanland men flyttar utomlands om två veckor. Är väldigt otränad och kikar in här ibland för inspiration. Har nyss hittat boxaerobics som jag älskar och för första gången i mitt liv längtar jag efter att träna. Brukar även köra pilates och jogga. Mina skor är neonrosa och heter Nike Free Run, världens bästa.”Om du hade tränat när du tänkte från början – så hade du redan varit klar nu.”

Jenny 25 år från Stockholm.
Bästa träningen är 1000 meter butiksmaraton. (Shopping) I övrigt är Zumba, Bodypump och Bodycombat storfavoriter träningsmässigt.
Träningsskorna kommer från Adidas och är härligt slajmgröna.
Måtto: Inhale, exhale, just breathe.

http://differentheartbeats.blo…

”Jag heter Sofia, är 21 år från Luleå men bor i Los Angeles.
Är f.d. gymnast men har tappat allt som heter träning och läser din blogg för att 1. Jag älskar den! 2. Försöka komma igång med träning och sluta vara sån periodare med min hälsa.

Älskar all form av kondition, pilates och att lyfta tuunga vikter.
Mitt motto är: äta bör man annars dör man! Gillar mat liksom.

http://safis.spotlife.se ”

”Hej! Heter Charlotta och är 28 år gammal, (en tant) 😉 och bor i Sthlm… Börjar träna seriöst nu och har några träningsblogg som jag gillar och din är en av dem. Och är dö avundsjuk på att du kan gå ner i spagat och har sponsorkläder (dösnygga) från Puma. Tränar löpning (lila asic skor med gula detaljer) och styrketräning (mest kettlebells; nike lunarglide)… Men dock mion kropp är lite konstigt, kanske du kan hjälpa mig?? Överkroppen är lätt att bygga muskler,. men dock inte underkroppen (ridlåren och en ganska stor rumpa, är tyvärr en päronformad kropp). Tips på att få mer tonade benmuskler och rumpmuskler???”

”Jag heter Nicki och är 17 år. Jag kommer från och bor i Ystad men pluggar andra året på en engelsk-språkig samhällslinje i Malmö. Jag har testat olika träningsformer men det som jag verkligen har fastnat för är tennis och löpträning. Speciellt löpträning då jag älskar att klara nya distanser i nya hastigheter och pressa mig själv till att klara nya mål. Jag äger flera par träningsskor men mina favoriter är mina löparskor och de är himmelsblå/vita från ReeBok. Jag försöker leva mitt liv enligt mottot; ”while most are dreaming of success, winners wake up and work hard to achieve it!”

”Jag är 21 år, har alltid bott i stockholm. Min favoritträningsform är fria vikter på gymmet och bodypump. Mina träningsskor är svarta&orange och kommer från Reebook 🙂
Har inget direkt motto men brukar tänka på bob marleys ”every little thing is gonna be alright”.
Har också en fråga som ja gärna vill ha svar på (missade frågestunden). Är det dåligt att dricka proteinpulver om man är lite överviktig ohh vill gå ner i vikt?? (vill oxå bygga muskler, tränar mkt o mkt styrka) Kram på dig!”

”Jag heter Anna och är 24 år. Kommer från Åmål men bor i Göteborg. Har inte tränat sen jag slutatde gymnasiet men har nu helt blivit fast i löpning, speciellt nu när jag satt upp ett ordentligt mål: Jag och några kompisar ska springa alla spårvagnslinjer i gbg! www.facebook.com/groups/271814… Jag har lila nike free som löparskorskor och rosa träningsskor till gymmet. Mitt motto här i livet är:Ta inte ut bekymmer i förväg för det är inte alltid du får några. Lever inte alltid efter det men det är mitt mål iaf =)”

”Jag heter Elin och är 20 år. Jag är född och uppväxt strax söder om Stockholm City. Bor fortfarande kvar i trakterna. Har länge letat efter min träningsform på olika kurser/gym m.m. och nu hittat motivationen utan annan hjälp än mina närstående – löpning. Är beroende och motivationen kom för att jag ville söka in till polishögskolan (kommer fortsätta ändå). Jag använder mina grå/rosa, tuffa Saucony Hurricane och kunde inte varit nöjdare! Mitt motto är kort och gott ”Hakuna Matata”. Har ingen blogg men har instagram: gurkpaj”

”Jag heter Linda är 18 år kommer från en liten by i småland som heter Tingsryd men bor just nu i Olofström men ska flytta tillbaka till T-ryd i november. Jag går mitt sista år inom Teknik dator och älska att fotografera och träna.. Mina träningskor är korallrosa/svarta/gråa. Tror jag xD älska dem. Kan inte komma ihåg vad det är för märke. bästa träningsform vet jag inte.. Jag har dansat hela mitt liv men var tvungen att sluta pga jag blev skadad o få inte börja igen. så kör blandat på gymmet. 😉
Motto i livet är o kommer alltid vara Face your Fears
Blogg: http://photobylindag.tumblr.com”

”Hej Ida!

Jag heter Viktoria och fyller 21 om bara några dagar. Jag bor för 
tillfället i Östersund och pluggar till Ekotekniker. Jag har alltid 
älskat att träna sen jag var liten, det första jag prövade på som 7åring
var balett, det var inte riktigt min grej så då gick jag över till 
fotbollen, inte heller min grej. Sen fick jag äran att ha Tony Irving 
som danslärare när jag gick i högstadiet, och då fick jag pröva på en 
massa olika dansstilar och det var riktigt coolt. Men träningsformen som
jag föll för mest under mina år var att dansa streetdance, synd bara 
att jag inte har möjligheten att dansa streetdance, då varken tid/pengar
tillåter det. Nu för tiden hänger jag bara på gymmet, men man har ju 
drömmar och nån dag ska jag börja med dans igen!

Jag tycker du är sjukt ball och skulle göra allt för att kunna röra mig som dig! Stora Kramar!

Motto i livet: Don’t let insecurity ruin the beauty you were born with.”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind