Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ FRÅGESTUND – DEL 2

Hej Ida och tack för en grymt bra och inspirerande blogg. Vilket protein och vilken smak tycker du är godast?

SVAR: Jag köper mitt på http://fitnessguru.se och Cappuccinosmaken är min favorit 🙂

Hej Ida! Hur ser du på färdiga vegetariska produkter som t.ex. quorn och soya?

SVAR: Äter aldrig det själv men kan vara ett bra alternativ om man är vegetarian. Dock så innehåller inte de produkterna lika mycket protein som kött.

Hej Ida!
Jag undrar över kanske så konstig fråga..Men jag undrar om du någonsinn har varit rädd för att träna? Tänker på om du varit rädd för att dö inom träningssammanhang?   Jag är nämligen super rädd för att känna min egna puls och vågar därför inte träna. Är jätte rädd för att trilla pinne. MVH/ Elinore

SVAR: Hej Elinore! Nej mycket har jag varit/är rädd för men ej för träning. Träning är något som är bra och stärker kroppen, inget man ska vara rädd för.  Tycker du ska ta upp problemet med din läkare. Här kommer ett tips från en läsare som haft samma problem:

”Jag har/hade exakt samma problem (har ångest och panikångest). Min räddning var att börja träna tillsammans med någon så att den (haha, skulle kunna ringa ambulans DIREKT om jag ramla ihop) vilket du inte kommer att göra. Nu bara en månad senare står jag där alldeles ensam och köttar på fast pulsen bara bultar i bröstet. Det gäller att utmana rädslan och inse att det inte är farligt. Jag har självklart dagar då ångesten kommer tillbaka men det blir bara bättre och bättre ju mer jag tränar. Så det är mitt tips till dig!  Lycka till.”

 

Hej! Jag undrar vad du tycker om kaviar (på t.ex. Ägg), leverpastej och lättprodukter (t.ex. Lättmjölk). Tack för bra blogg!

SVAR: Hej! har precis ätit 2 ägg med kaviar så det är kanon. Det är ju i så små mängder och äter det sällan så det går bra. Brukar välja Ejderns Smörgås Kaviar som innehåller mindre socker än tex. kalles. Leverpastej äter jag aldrig och skulle inte rekommendera det heller då de flesta innehåller en hel del konstiga grejer. MEN gillar man det så kan man absolut äta det bara man inte överkonsumerar 🙂 Jag föredrar mellanmjölk eller standardmjölk. Godare och man håller sig mätt längre! 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind