Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR MAN FÅR LÅNGA ÖGONFRANSAR!

Hej Vänner! Dålig uppdatering = MASSA JOBB! Så ursäkta mig! Var på studioDQ igår och körde PoleStrength och PoleStretch! JESUS vad det är jobbigt alltså! Älskar styrkepasset då jag varje gång håller på att dö för det är så jobbigt! Våran lärare Petra är grym då hon verkligen pushar en till max. Så vill man ha ett grymt styrkepass rekommenderar jag verkligen att gå på det varje måndag 18.30-19.15.

Måste också rekommendera en till sak som jag är helt förälskad i! Ser ni mina fransar…

Jag har alltid hatat att måla mascara för att jag haft så korta och tunna fransar. Försökte använda ett ögonfransserum (nämner inget namn) men det sved i mina ögon så fick sluta. Testade sedan ett annat märke som heter Revitalash och jag är helt förälskad. Första månaden hände inte så mycket men sedan small det till! Wiii vad kul att måla fransarna på morgonen!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind