Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KNÄCKEBRÖD ELLER MJUKT BRÖD? VAD JOBBAR JAG MED EGENTLIGEN?

Svar på kommentar…

Hej Ida! Jag vill först och främst tacka dig för en bra, lärorik samt rolig blogg. Har några funderingar: Är det färre kalorier i vanliga knäckebröd (de som serveras i skolan) eller i mörkt bröd (vanligt mörkt, utan frön helst)? Om jag gör magövningar, kommer magen så småningom bli plattare (kör även motion)? Vill påpeka att jag har lite naturliga former, dock lite mage som jag skulle vilja arbeta med. Är ca 167 cm och väger 57 kg, om det kan vara till någon hjälp att besvara frågan! Skulle du kunna skriva lite om dina jobb? Ha det bra. Kram:-)

SVAR: Hej och tack för din kommentar 🙂 Det beror på vad det är för bröd och hur stort det är, men i de flesta fall så innehåller knäckebröd färre kalorier än mjukt bröd. För att få en platt mage behövs träning i kombination med en bra kost. Äter du fel så kan du göra hur många situps som helst utan att få några resultat! Av styrketräning blir du mer ”fast” men för att få bort fettet utanpå musklerna så krävs det att du äter rätt kost.

Ja du vad jobbar jag med egentligen? haha många som frågat och det är lätt att man blir lite förvirrad 🙂

I alla fall det här jobbar jag med:

– Jag jobbar heltid på Aller Media som mediesäljare, måndag-fredag 8-17. Det innebär att jag har hand om annonsförsäljning i bla. tidningarna Elle, Café, Chic, Må Bra, Femina, Hänt Extra, Se & Hör mm. Ett helt fantastiskt jobb som jag stormtrivs på! Världens bästa säljorganisation, eller vi är i alla fall utsedda till Sveriges bästa säljorganisation! 🙂

 

– Sedan jobbar jag också som Personlig Tränare på World Class några gånger i veckan efter jobbet och på helgen.

– Driver också eget företag som kostrådgivare, bloggare, dansare, danscoach och allt som hör därtill med events, workshops mm. Dock har jag dragit ner mycket på det nu och tackar nej till allt som jag inte verkligen verkligen vill göra.

Själv tycker jag att jag har världens bästa och roligaste jobb och skulle inte vilja byta för allt i världen! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind