Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DUBBELPASS = HELT UNDERBAR TORSDAG!

Vilken fantastisk torsdagkväll jag har haft! Först sprang jag till StudioDQ direkt efter jobbet för 1 timmes intensiv Pole Dance träning med grymma Petra som äger skolan. Hade typ privatlektion så jag fick jobba vill jag lova och jag älskar det! 🙂 Wihoo vad stark jag ska bli!

Efter det mötte jag upp min fina vän Navas och tog en 1 timme och 20 minuters PowerWalk runt Djurgården. Så mysigt! Nu har jag precis fått i mig väääärldens godaste kycklingsallad (recept kommer imorgon). Den måste ni testa!

Hade på mig min röda favorit Hoodie från CliStone, shorts och mina nya skor från PUMA och blåmärken från StudioDQ 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind