Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ FRÅGESTUND – DEL 7

Undrar vad du tycker om periodiskt fastande (16/8 teorin)? Har inte provat själv men har hört väldigt blandade åsikter om detta…

SVAR: Jag har aldrig testat och kommer nog aldrig att göra heller. Skulle nog inte klara av att gå utan mat så länge och jag ser ingen anledning att göra det? Finns bättre alternativ på kostupplägg som passar mig bättre. Men för vissa kanske detta är ett bra alternativ?

 

Var det inte du som var med i Floorfiller 2006? Det var med en tjej där som hette precis som du. Hon dansade discodans och hade Sean Samadi som partner ett tag. Och var ihop med Hannes Lundin. Om det är du så blir jag jätteglad för du var lite som min idol och den som inspirerade mig till att börja dansa(var 12 år gammal då). Och jag följde programmet slaviskt kommer jag ihåg haha.  Synd om det inte är du ”/

SVAR: haha jo då det var jag som var med i Floor Filler 2006. 🙂 Dansade med Sean. Kul att du kommer ihåg det! 🙂

Litte Bilder från den härliga tiden i Floor Filler…

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind