Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LÖPRUNDA RUNT DJURGÅRDEN

De som känner mig vet att jag är sjukt pollenallergisk och att ens ta en promenad ute gör mig anfådd av astman som kommer med allergin. I alla fall bestämde jag mig för att gå ut och njuta av det fina vädret på en liten promenad. Promenaden slutade med att jag sprang runt hela Djurgården. Först tänkte jag bara springa en liten bit men sedan blev det att jag peppade mig själv i min hjärna och när jag ändå sprungit halva kunde jag lika gärna springa resten. Jag har ingen aning om hur fort jag sprang eller hur långt det var men jag sprang bara snabbare och snabbare och i slutet av rundan höll jag verkligen på att kvävas av mitt astmaslem som kom upp, men envis som jag är så tvingade jag mig själv att springa den lilla biten som var kvar! Haha hellre dör jag än ger upp tänkte jag! Inte konstigt att jag ofta skadar mig? 😀

Men efter att ha hämtat andan och fått i mig lite astmamedecin så är jag inte spyfärdig längre utan har faktiskt kört en omgång styrka för magen… Nu blir det dusch och sedan MAAT!

En trött Warg försöker hämta luft…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind