Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

POLLENALLERGI!

AAAAAATCHOOOO!!! Någon mer än jag som har blivit dunder allergisk de senaste dagarna? Ögonen känns halvöppna hela tiden och energinivån har sänkts från 100% till 30%. Hur mycket jag än sover så känner jag mig aldrig utvilad! Träna orkar jag knappt! Kliar gör det överallt! OMG aldrig får man njuta av våren! Men som jag brukar säga… Det kunde varit värre ellerhur? 😀

Men i vilket fall som helst tänkte jag fråga er läsare om det är någon som är allergisk och kan dela med sig av en dundermedicin? Någon som äter någon tablett eller annat som fungerar? Jag har testat lite olika men tycker inget hjälper!?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind