Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FYSIOTEST – KROPPSSAMMANSÄTTNING

Hej vänner! har varit full fart på World Class idag då vi har haft öppet hus. Jag har stått och minglat bland all god mat och proteinshaker mellan mina klienter + att jag även fått göra ett Fysiotest på min kroppssammansättning. Sjukt kul att få veta det. Apparaten ska tydligen stämma till 98.9% och scannar igenom kroppen innifrån och ut. BMI, fettprocent, skelettvikt, muskelvikt, hur jämt musklerna är fördelat höger och vänster, hur mycket vätska, bukfett mm.

Fick sedan en analys på mina värden och det första de frågade var om jag tränade väldigt mycket? Han sa att jag hade löjligt bra värden 🙂 Skönt att höra! På bukfettman så var det bra om man hade runt 60, jag hade 20. haha behöver inte oroa mig för bukfettma än på ett tag 😀 Blev också riktigt förvånad över att jag hade så jämn muskulatur höger vs. vänste sida av kroppen. Det trodde jag inte. Bra skit! Det firade jag med av att hugga in på ostbrickan, surdegsbrödet och parmaskinkan som stod bredvid 😀 HEAVEN!

Någon av er som gjort ett fysiotest? Är man sugen så vet jag att de nu i veckan kommer vara på olika WorldClass gym (tror det var slussen och Nybroplan?)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind