Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PROMENAD INNAN ELLER EFTER FRUKOST?

Så var det tjat om dessa promenader. Ska man gå innan eller efter frukost?

Svar på kommentar…

Hej! Vad anser du om att gå innan frukost? Du vet att du går ner markant i vikt av att gå innan frukost med ingen kost i dig? Vill du gå ner i vilt? Förstår art du är mkt o rör på dig och med ditt yrke men ibland känns det som
Att du rör på dig onödigt
Mkt?

SVAR: Hej! Jag anser att det kan man göra som man vill, spelar ingen roll. Orkar man gå/träna innan frukost så gör man det. Jag går innan frukost för att komma iväg snabbt, annars fastnar jag framför datorn i någon timme och kommer inte iväg. Det har faktiskt gått riktigt bra att gå innan frukost och jag gillar det. Ofta tar jag en proteinshake innan jag går för att inte bryta ner muskler under promenaden då promenad är katabolträning (nedbrytande). Vad grundar du ditt påstående ”man går markant ner i vikt av att gå innan frukost” på? vad spelar det för roll om man går innan eller efter frukost? Förklara? Visst kan man komma in på fettförbränning tidigare då det i vissa fall inte är lika mycket glykogen lagrat i kroppen på morgonen men i det stora loppet handlar allt om kalorier in och ut. Går jag morgonpromenad på tom mage och sedan äter 2000 kalorier över min ”kaloribudget” så kommer jag då markant inte gå ner i vikt!

Jag har absolut inte som mål att gå ner i vikt då jag tycker jag har en jätte fin kropp och är nöjd! Mitt mål är att må bra och finna lugn och energi och det tycker jag verkligen att jag får ut av mina morgonpromenader.

Jag tycker absolut inte jag tränar onödigt mycket! Jag är en person som behöver röra mig mycket för att må bra! Vissa perioder blir det mer och vissa lite mindre. Återigen, jag gör som jag känner för. Jag har varit övertränad i 3 år under min dansutbildning då vi tränade 6,5 timme om dagen 5-6 dagar i veckan på samma muskelgrupper. Det var en pina och inte alls hälsosamt för kroppen. Men tyvärr så är det det upplägget inom dansvärlden. Den gamla skolan, ju mer desto bättre utan några som helst grunder för att det stämmer! Jag vet hur det känns att vara övertränad och tänker göra allt för att undvika att det händer igen! Inte kul!

Tack för din kommentar!

Mvh Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind