Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IT´S OK TO BE DIFFERENT!

Efter att ha kört 2 träningspass idag, 1 långpromenad och 1 gympass för rygg och mage, så känner jag mig lite mör och inte alls på humör att gå ut på festligheter. Ligger hemma i soffan och myser  i min älskade ”sparkdräkt” och jobbar istället. Jag älskar  att att vara själv hemma och jobba och speciellt när det inte är någon tidspress.

Min pojkvän tycker jag är lite konstig när jag väljer att vara hemma själv en lördagkväll istället för att gå ut och träffa vänner. Men det är så jag är! Drog ett änglakort igår där jag frågade vad jag skulle tänka på? På kortet stod det ”It´s OK to be different! I förklaringen stod det att jag ska fortsätta vara mig själv  och lita på att det alltid räcker till. man kan inte vara alla till lags hela tiden. Alla är olika och finns på jorden av olika anledningar! Klappa dig själv på axeln innan du somnar och kom ihåg att du duger som du är!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind