Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ KOMMENTAR

Hej Ida! Jag har en fråga , som kan verka lite konstig men vet inte vem jag ska fråga.
Jag går en danslinje på gymnasiet, och vi dansar ca 10 ggr i veckan. ALLA i min grupp är smala , och jag är den enda ” stora tjejen” , väger runt 80 kg och är ca 1.73 lång. Även om jag inte är fet så tycker jag att det är enormt pinsamt att jag är så mycket större än dom andra , och det känns som om danslärarna ser ner på mig och tror att jag är ohälsosam. De andra är liksom så lätta och smidiga , men jag är ju tyngre och är mer klumpig.. Vågar inte ha på mig vissa kläder pga av det kanske ska visa mina valkar och att dom kanske ska sänka mina betyg. Och jag vill mer än nånting annat gå ner i vikt , det är det jag går och tänker på hela tiden..

Därför undrar jag om du tror att jag kommer bli smidigare och lyckas bättre på dansen om jag går ner i vikt ? Och om inte , kan man lyckas lika bra som de andra på de övninghar vi gör även om man inte är smal och benig?
Har du några bra tips som kan hjälpa mig att bli bättre , eller några bra kostråd som kan funka? Har testat piller , olika dieter osv. Men inget som håller i längden för mig..

Förlåt för att jag är så rörig, men mår så dåligt över detta och jag vet inte vad jag ska göra..

Tack för en superbra blogg!

SVAR: Hej tjejen! Tack så mycket för din kommentar och vad tråkigt att höra att du tror att din vikt skulle påverka dina betyg. Det borde verkligen inte få hända då ditt dansande inte har något med vikten att göra. Självklart kan du bli en grym dansare även om du inte är smal och benig! Smal och benig är det bara ballerinor som behöver vara, vill man hålla på med annan dans måste man vara stark och speciellt om man vill hålla på med modern dans.

Mitt tips till dig är att inte hänga upp dig på vikten utan att lägga all energi på att bli en sådan grym dansare som möjligt! Piller är ett STORT NEJ och alla olika dieter är som jag skrev i mitt inlägg igår inget jag tror på i längden. Alla människor fungerar olika och för att jag skulle kunna hjälpa dig vidare måste jag veta så mycket mer om din träning och kost mm. Mitt bästa tips är att anlita en duktig PT som kan hjälpa dig nå dina mål på ett säkert sätt.

Lycka till tjejen och tro på dig själv!

Kram Ida

Lite dansinspiration… 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind