Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUNGRIG SOM EN WARG

God Morgon!

Trots sovmorgon till 8.30 så känner jag mig trött och jag vet precis varför… Jag har nämligen varit uppe 2 HELA GÅNGER under natten och käkat mat 😀 Hahaha. Jag blir alltid så sjukt hungrig efter att ha tränat kondition. Efter dansrepet igår så körde jag ett ordentligt pass på gymmet med intervaller i uppförsbacke + mage.

– 10 min uppvärmning på 6,5km/tim med 6% lutning. Sedan behöll jag lutningen och körde 1 minuts intervaller på 10 km/tim och sedan ner till 6,5km/tim igen. Detta körde jag i 30 min. Så det blev alltså sammanlagt 40 min gå/spring i uppförsbacke.

– Mage. Avslutade med ett Triset på magen med 3 olika magövningar, 15 reps på varje övning och 3 varv. Magrutorna är på G 😉

När jag kom hem så lagade vi hamburgare på kycklingfärs och vi käkade ett helt paket färs var 😀 Haha så jag kan inte förstå hur det är möjligt att jag varit uppe inatt och käkat både smörgås, nötter och proteinshake? Hungrig som en Warg helt enkelt!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Snygg mage!!!!!

    Emma 2011-11-21 12:44:08
    Svara
  • en kanske patetisk fråga men, jag vill börja någon typ av dansutbildning, men är överviktig av bla mediciner osv men har just slutat ta dom, men älskar att träna och tränar säkert 20+ i veckan, men jag har ingen riktig danserfarenhet förutom 2 år street, kan man börja ändå tror du?

    S 2011-11-21 10:41:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind