Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SLARVAT MED MATEN

Herregud vilken dag! Har känt mig helt seg och orkeslös. Det beror nog på min långa och jobbiga dag igår + dålig kost de senaste dagarna. Måste skärpa mig med maten när jag har sådant här jobbigt schema som jag har! När jag stressar omkring som jag gör så hinner jag inte få i mig lagad mat utan min kost de senaste veckorna har bestått av valnötsbröd (utan pålägg), kvarg, keso, frukt, proteindrinkar och bars. Verkligen inte bra och inget jag rekommenderar! Från och med imorgon blir det skärpning!

Körde i alla fall ett pass på gymmet tillsammans med söta Malin och båda två var ungefär lika sega då hennes kost sett ungefär likadan ut som min de senaste dagarna. I alla fall så lyckades vi ta oss igenom en powerwalk på bandet i uppförsbacke på 40 min + en omgång styrketräning för magen och lite stretch.

Känns skönt nu och jag mår så mycket bättre nu efter att ha fått i mig min middag…

…som bestod av en laxwook på 300g wookgrönsaker + 1 tärnad laxfile + 1 ägg serverat med lite kvarg till. GOTT! Nu ska jag hoppa in i duschen innan det är dags för lite kvällsmat också! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Vad är kvarg för något och vart finns det att köpa nånstans?

  Har du förresten något bra tips om vad man kan äta för att få lite extra energi?
  Och vad kan man ta med och äta på träningar och sådär? 🙂

  Tacksam för svar! 😀

  Beatrice 2011-11-21 18:50:47
  Svara
 • Förstår vad du menar. Blir också helt seg när jag slarvat med maten. God middagen ser ut!

  emma 2011-11-17 21:34:36
  Svara
 • Äter du bara wook till middag typ?
  ”Wook med kyckling” ”Wook med lax” ”Wook med ägg och halloumi” Blir det inte lite enformigt? Testa att köpa en (eller flera) kokbok(kokböcker) och börja laga lite annan mat?..
  Kram =)

  Anonym 2011-11-17 20:26:29
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Haha nej jag äter inte bara wook men ganska ofta och det är för att jag tycker det är jätte gott och för att det går snabbt! Jag hinner aldrig ställa mig och laga riktig mat (förutom på söndagar) tyvärr och oftast är jag så hungrig när jag kommer hem att det måste gå fort så wook, omelett eller sallad blir det väldigt ofta. Kokböcker har jag ;D

   Ida Warg 2011-11-17 21:11:11
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind