Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ KOMMENTARER

Svar på kommentarer…

Hej Ida! Jag sitter också här med min gröt och morgonmyser, haha. Jag är jätteglad att jag hittade din blogg för jag drömmer om att bli dansare. Jag ser verkligen inte att jag skulle kunna leva ett ”vanligt” liv framför en kontorsdatorskärm! ;)
Mitt problem är bara att jag är så osäker på mig själv och jag är rädd att typ allt jag gör ska gå snett. Jag är så rädd att skada mig för det är när jag dansar som jag glömmer allt jobbigt och bara kör. Jag dansade när jag var liten men la av (mådde jättedåligt under några år och bara festade) men tog upp det nu i somras. Jag har förbättrats mycket sen dess men jag är rädd att det är för sent. Är arton, fyller nitton i januari. Tror du att det kommer gå?

SVAR: Roligt att du hittat hit, du är mycket Välkommen! 🙂 Skönt att höra att du tagit upp dansen igen. Det är verkligen inte för sent! Jag började dansa teknik när jag var 20. Jag bestämde mig då för att en dag komma in på Balettakademien och sökte en halvtidisutbildning/förberedande utbildning och gick den i ett år. Jag kämpade stenhårt med målet att komma in på en heltidsutbildning och jag lyckades. Om man bara bestämmer sig, har ett mål och kör 100% så kommer man lyckas tillslut! Våga satsa och Ge aldrig upp, är mitt stora tips! Lycka till och berätta gärna för mig hur det går 🙂 Kram Ida

Tack för din fina blogg, varje gång jag tvivlar på det jag gör kollar jag in den och blir påmind om hur man kan leva! :)

Kram Pau

SVAR: Tack för din fina kommentar <3

Hej! Vart har du köpt dina leggins/tights du har på bilden? :) Jättesnygga!

SVAR: De är från Gina Tricot 🙂

Hej! Jag gillar din blogg och älskar och dansa. Men jag började att dansa väldigt sent, har dansat i ungefär ett år (är tretton) och dansar bara en gång i veckan. Men jag får inte dansa fler gånger, för jag hinner inte det för det är så mycket i skolan. Men jag tränar på på ett gym med min mamma 2-4 gånger i veckan i också. Men kan jag bli en bra dansare tror du åndå för jag vill det så himla mycket!

SVAR: hej tjejen! Jag tycker du ska prata med din mamma och berätta hur du känner. Det är absolut inte för sent! Du har många år på dig. Som jag skrev i kommentaren ovan så började jag träna teknik vid 20 så du har många år på dig, men såklart ju tidigare du börjar desto bättre. Lycka till! Kram Ida

hej ida! jag undrar om du har något bra tips för att få smala/vältränade lår? har redan ganska vältränade men ganska stora lår och skulle gärna få till dom ännu mer vältränade och lite smalare, så att muskeln mitt fram gärna syns lite mer också! tack på förhand:)

SVAR: Som jag sagt innan så går det inte att punktförbränna. För att få synligare muskler krävs mindre underhudsfett och då handlar det om att ligga på ett kaloriunderskott varje dag. Det är svårt för mig att säga hur just du ska lägga upp det på bästa sätt då jag inte känner dig men att träna mycket kondition, promenera mycket i kombination med styrketräning och bra kost är viktigt. Mitt bästa råd är att anlita en bra PT. 🙂 Lycka till! Kram Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind