Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NO TIME TO REST

Längtar verkligen till julen nu. Julen är den enda tidpunkten på året då jag verkligen kan slappna av och ta ledigt. Annars är jag en person som bokar in varenda minut på dygnet. Har jag inget att göra så hittar jag alltid något att göra. Detta är både en bra och dålig egenskap! Jag älskar när jag har mycket jobb men efter ett halvår utan en hel dag ledig tid så finns det stor risk att även jag blir lite trött!

Men men som sagt så älskar jag mitt jobb och är väldigt tacksam att jag kan leva på det ja brinner för. Nu är det fullt ös medvetslös i 1,5 månad till innan lov. Har massa roliga saker inbokade som jag kommer berätta för er undertiden.

20111105-114309.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind