Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GRYMT TRÄNINGSPASS!

SVÄÄÄÄTT! Har varit och haft 5 privatlektioner på raken ute på Flex dansskola vilket var riktigt roligt idag. Eleverna verkar supertaggade och det kändes som vi fick fram det bästa ur alla som var där idag och jag är riktigt taggad på att se det på tävlingen på lördag 🙂 Bra jobbat alla tjejer jag träffade idag!

Efter jobbet begav jag mig till gymmet och körde stenhårt!

Dagens träning:

Power Walk till gymmet 15 min

Power Walk i uppförsbacke på 6,5 km/tim i 40 min

Crossfit/Tabata med Knäböj och Armhävningar: 20 s så många knäböj jag hann, vila 10 s, 20 s så många armhävningar (från tårna) jag hann. Detta kördes 12 varv utan vila och jag körde mellan 12-15 st reps varje gång vilket betyder att jag då gjort drygt 150 knäböj och 150 armhävningar idag.

– Avslutade det hela med en 30 min lång Power Walk hem.

GÖTT MOS! Är grymt nöjd att jag tog mig igenom hela passet då jag var nära att ge upp många gånger då mina ben bara ville vika sig och mina armar värkte av träningsvärk från i söndags då jag dödade mina biceps med styrketräning! Bra jobbat Ida Warg ;D

Nu blir det mat i massor, jag vill ha muskler ;D

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • å jag blir så glad av dig. jag är så jävla deppig nu även om inget är fel och jag har bara kul när jag tränar och du inspirerar massor. så bra och fin.

    Jennifer 2011-10-27 17:34:13
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind