Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SNART ÄR DET JUL

God Lördagsmorgon!

Sitter med en tallrikgröt, har på nyhetsmorgon i bakgrunden och njuter av denna härliga morgon. Idag ska jag till gymmet med mitt hjärta och sedan ska jag koreografera, maila, fixa och trixa med massa saker som jag behöver.

Har massa roliga saker på gång i den närmsta framtiden och nästa vecka kommer bli galen. Det är musikvideoinspelning, final i pepsichallange (yes jag gick vidare till final men har tyvärr inte fått den infon jag behöver för att möta juryn på tisdag så får se om jag ens kan gå :(), har mina vanliga tider för undervisning + en hel extra kväll men inbokade privatlektioner, sedan ska jag även med mina elever och jobba som coach på tävlingen nästa lördag. Fullt ös!

Dessutom fyller jag snart år och är inte långt kvar till min favoritmånad december. Wiii älskar julen!!! Få inte panik nu men det är typ bara 8 eller 9 veckor kvar till julafton. Wihoo! Sitter här och får lite julfeeling 🙂

Vad tycker ni om julen? Bra? Hemsk? Mysig? Jobbig?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Åh jag älskar julen! Mest för att det är så otroligt mysigt att samlas med alla nära och kära. Men jag älskar också att traska runt på julmarknader med folk man tycker om, dricka té med tända ljus och julbelysning i mörkret, ha stora mysiga tjocktröjor på sig, ha en ursäkt att använda kanel till typ…allt! Det är en väldigt skön ledighet som brukar komma väl till pass eftersom hösten alltid går så snabbt och blir så hektisk av någon anledning, tid att ladda upp batterierna så man kan börja om med nya 110% till vårterminen.

  Jag är inte så mycket längre för det här med presenter, brukar inte önska mig massa saker och prylar jag faktiskt kan köpa själv, varken till födelsedag eller jul. Tycker julen har förlorat sin mening lite när folk tar dyra kreditlån för att kunna köpa en massa dyra julklappar till varandra, när man faktiskt kan njuta utav att bara umgås, och uppskatta sin familj, släkt och vänner. Det tänker jag göra massor iallafall, för jag saknar dom en hel del här i Tyskland:-)

  På tal om jul, så blev det julkvarg till efterrätt igårkväll, kvarg fördigsmaksatt med äpple och kanel, fantastiskt gott!
  Trevlig helg Ida!

  Rebecka 2011-10-22 10:51:23 http://rebeckaboden.blogspot.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind