Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HÖG PÅ DANS

Å herregud vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon. Har varit och dansat i 3 timmar i sträck. Först var det balett. Super bra balettlärare faktiskt. Efter det var det jazz med Zain. Shit vad kul jag hade!  jag har inte tagit en kommersielldansklass på säkert 6 månader och jag njöt av varenda sekund! TACK bästa Zain för det!

Här har vi snyggingen…

Nu har jag precis kommit hem och fått i mig Sveriges största portion Köttfärssås med matvete och turkiskyoghurt. MUMS! Ibland undrar jag hur många liter min magsäck rymmer? Vart tar maten vägen liksom? Haha för jag är inte supermätt! Gott var det i alla fall!

Nu blir det ännu mera dans. Ska hålla privatlektioner, audition och vanlig undervisning och coachning. Måndagar består av dans hela dagen ut! Bra dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind