Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HÖSTHUMÖR

Känner mig väldigt höstig idag med min lite nertonade nya blonda färg på håret, mörkrött nagel ack och halsduk. Är också så där höstseg och där av mitt obefintliga lede de på bilden…

20111005-173225.jpg

Inget negativt med detta utan tvärt om. Älskar hösten!

Vad tycker ni om höst? Gillar ni den eller blir ni lite deppiga?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Älskar hösten, mår nog som bäst då 🙂

  sara 2011-10-06 11:08:11 http://www,saravidman.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida, måste börja med att säga att jag älskar din blogg! Du inspererar mig så mycket. Jag är väl också en så-kallad ”kost/hälsa/tränings-nörd” och älskar att röra på mig. Jag tränar nästintill varje dag (olika typer av pass, löpning osv.) och går/cyklar mestadels när jag ska någonstans. Jag är hyffsat nöjd med min kropp, vältränad men inte ”biffig” liksom. Enda ”problmet” jag har är att jag fortfarande har lite fett på magen, precis under naveln typ (vilket jag gärna skulle vilja bli av med….). Jag vet ju vad som gäller för att gå ner i vikt (äta mindre än vad man gör av med), men problemet är att jag kan inte äta typ 1200kcal/dag då jag tränar så mycket som jag gör.. Jag har försökt, men blir svimfärdig/mår inte alls bra då.. Tror du att mitt sista ”lilla fett” på magen kommer ”släppa” efter hand? i och med att jag tränar & äter bra (äter bra/hälsosam mat).. eller måste jag dra ner på träningen ett tag & äta mindre för att bli av med det sista? Eller vad tycker du att jag ska göra?

  Tack igen för en bra blogg!
  Massa kramar från mig!

  Johanna 2011-10-06 08:36:36
  Svara
 • Jag älskar hösten och vintern!! Under sommarmånaderna mår jag tyvärr inte så bra då jag blir så trött och seg av värmen, jag tål den inte alls.
  Jag har faktiskt funderat seriöst på att försöka bo utomlands de månaderna och då i ett kallare klimat för att slippa värmen. Så fort det börjar närma sig höst blir jag superpigg och får massor av energi.
  Jag är dessutom längdskidåkare så nu går jag bara och väntar på snön. =)

  Marieh 2011-10-06 00:32:26
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind